NYÅR

Vad fan e grejen med nyår egentligen ? Alla får typ damp.
Jag tänker inte göra ett skit, bara sitta hemma med pojkvännen. Fast han kanske tvingar ut mej? Hoppas inte..
Skulle dessutom sola igår, där jag solar brukar det alltid vara tomt typ men nu va det kö. Asså... vad fan ?
Och så ska alla köpa nya klänningar och skor och sån skit.. herregud. Jag tycker inte om nyår. Inte julen heller.


HOMEISCH

Är hemma.. fast det har jag vart i över en timme men vart för lat för att skriva. Igår kom timmy äääntligen hem från sin mormor och morfar så åkte dit tiiidigt imorse. Anledningen att JAG orkade upp tidigt?
Jag har köpt en hamster. Och jag svär att den har damp. Höll mej vaken hela natten men den är ooh så söt. Ska se om jag kan få en bild på han. Döpt till Laxen och Caroline är stolt namngivare :)
Iaf, kom dit klockan 8, bara myste, hade saknat han som fan.. sen somnade vi och han väckte men (väldigt trevligt sätt hehe..) klockan typ 11 eller nåt. Sen kom på eftermiddagen carro och alex dit WIHO. Dom är misslyckade ihop, eller aah.. carro är. Alec försöker ju iaf. FUCK OFF CARRO <3.

Och snart e det nyår.. hmm vad kul. Eller nää tycker inte det är n¨ågot speciellt. Ska nog va med timmy, annars kommer jag följa med min kompis hanna på nån tjej middag med 3 av hennes kompisar och sen förmodligen vidare på nån fest.. Ja så det är så det ser ut för mej.
Herrejävlar vilket tråkigt inlägg. Good fore you om du pallade läsa ;)

Nu ska jag se en film sen sova. Ska återigen ta blodprov imorgon för min fucking järn och folsyra brist. Patetiskt.
Aja käkar piller mot det nu iaf :)
Jobbigt bara att gå upp så tidigt..


BTW: Det enda min hamster gör är att äta och sova. Men ibland får den typ ryck och springer omkring. Så söt XD

HÄR ÄR MAN VÄL NORMALA DÅ...






MEN FAN DÅ...

Idag är det söndag... Kan det inte bara bli tisdag snart..? GAAH JAG FÅR DAMP !

Ska snart åka! =(

Nu är allt packat och klart.. Ska snart åka. Är det bara jag som blir deprimerad av att åka bort ? Jag hatar det.. vill va hemma i mitt älskade älvsjö, nära till kompisar och pojkvän. Fast han e ändå på gotland nu. Jag e fett patetisk, vi sågs i måndags men saknar han redan :S
Aja.. ska ladda ner några låtar nu om jag hittar och sen ladda in på luren.
Ha en trevlig jul.
Eller nej jag ska inte smutsa ner min blogg med sån skit. Ha det bra. Hejdå <3


BILDER (FAST JAG ÅNGRADE MEJ)

Hello :) Nu e jag hemma. fast det harj ag vart ett tag xD har ätit middag och sen gjort klart morfars julklapp. bakade beskvier (stavning?) till honom. Haha han önskade sej godis och sånt så fine :)
Iaf va fett mysigt idag och träffade min baby bt :) (står för brownie twin, båda är ju brownies så?)
Vi fikade på Espresso House, eller ah.. fikade och fikade. Tog varsin Mocca Latte. Dom är så jäävla goda där! Och sen satt vi bara och snackade skit i nån timme om allt möjligt.. Sen åkte vi hem till henne på karlaplan, nördade oss på fb och jag låg i hennes säng och messade men gosevovven som precis åkt till sin mormor och morfar på gotland för att fira jul där. Saknar han fan redan haha. Sen hände degt inte så mycket mer och jag åkte hem för att äta.. och göra klart julklappen :D
Imorgon kommer det nog inte bli nån uppdatering alls.. Ska rida klockan 9-10 (feeeeeett tiiiidigt) sen hem, duscha, städa rummet, packa, kanske träffa nån kompis om jag har tid över sen åker jag också till mormor och morfar. Kommer hem en snabbis på lördag innan jag åker vidare nånstans ? Kommer hem på söndag, hoppas jag :S Pallar inte vara borta i en oändlighet.. Liksom :P
Så om jag inte hinner uppdatera. Ha en trevlig jul.. typ. Inte för den e trevlig man blir bara ruinerad och sånt skit sen tvingas man vara med släktet, äta massa äcklig mat från julbordet (äter dock bara köttbullar allt annat e ju skitäckligt? Fast lovade timmy att smaka på julskinka.. men man ser ju bara den där fett randen.. och UUUUSCH) OCh btw så har jag fått massa piller och kapslar :D 1 kapsel järn och 2 tabletter folsyra om dagen. Mysigt.
Puss på er nu blev det här fö långt haha. Bilder från idag ska med också.. eller nej fan pallar inte ladda upp XD

FIKA

Nu har jag fixat mej och ätit lunch... har ont i ögat som fan, min lins krånglar. Men det löser sej nog. Ska ta en buss om 20 minuter och åka till östermalm och träffa bt :)
Men vi hörs när jag kommer hem. Ska fan ha med mej kameran idag också wiho *Stolt*
Puss
(aaaaj mitt ögaaaa)

DAGENS ONÖDIGA FAKTA...

... jag är 8½ cm längre än en genomsnittlig elefant kuk.

JAG ÄR SVERIGES SMARTASTE (A)


MYSKVÄLL

Tjuu :)
Har precis käkat och packat, ska hem till carro med Brownie Twin, karin och elin så ska vi ha myskväll och kolla film och självklart dricka våran jävla cider. We love.
Mötte dom på danchos i älvsjö efter att träffat timmy, va där innan och jag blev helt nersnöad när han och jag skulle till pendeln =O Och han retade mej för min röst, är skithes just nu kan knappt prata hehe.
Nej jag har inte sugit för mycket kuk.. som alla verkar tro.. :S :P
Iaf, snart kommer karins pappa som ska skjutsa oss (A) det är mord att gå ut i det här vädret.
Jaja, inget bra inlägg men det är inte mitt problem :D
pöss

Elin BT och Karin. I miss summer..

RIP


Du betydde allt för mej älskling.. <3



Update:

 

Älskling är på lagning nu, får tillbaks henne efter jul typ... längtar <3


FIIIIIIIIILM :D <3

Helluu :) Jag har feber för första gången på typ flera år känns det som haha. ´Blev typ smittad av gosevovven (timmys nya smeknamn) igår, fast han säger att det inte smittar men jag får aldrig det så träffar jag en sjuk gosevovve så blir jag sjuk :O  Iaf..
Red inte idag för jag inte orkade gå upp, sen åkte jag och elin till skärholmen på eftrmiddagen för att kolla julklappar hehe. Hatar att köpa sånt.. :/
Och nu ska jag hem till carro och kolla film sen ska jag sova där. Jag gör fan samma saker fast jag e sjuk? Kanske inte så bra men aja palla bry sej.
Och nu vet jag också vad min huvudvärk beror på. Järnbrist. Hahha det är sååå patetiskt, liksom vad fan e järnbrist? Dom rekomenderade att man skulle äta blodpudding med jucie. Jag hatar typ båda dom sakerna så nej det kommer jag inte äta. Får tvinga mamma köpa oxfile varje dag istället.. HEhehe :D
Jag saknar goesvovven. fast vi sågs igår så jag fattar inte varför. Jag börjar nog bli hjärndöd. Fast det va jag innan med. Såna som jag borde inet få ha kille (A)
Aja nu e klockan snart 10, borde börja gå. Okej det tar bara 10 minuter, men det snöar. Då blir det halt och jag 'r en mycket ostabil människa. Yadiyadi <3

OH BOY


HOME

Nu har jag vart hos doktorn (o,g första gången på flera år :O) Och typ.. aah dom slog mej på knäna och sånt haha XD Sen skulle jag ta blodprov, så letade dom efter nån blodgrej på min arm att stika i, efter ett tag hitta hon ett på ena armen och stack men så kom det inget blod så hon fick leta vidare hhee. Men hon hittade inget iaf och så fick jag sitta med en varmvatten påse på armen.. Hon hittade inget iaf så fick ta andra armen.. Funkade tillslut iaf :D Fast det gjorde ont som fan och jag är ju lite rädd för sprutor óch sånt (A)
Sen prata jag med nån doktor och hon skulle kontaka en kurator som jag ska få prata med... vill inte riktigt men det kanske blir bäst så jag vet inte :P Känns ganska skönt iaf,
Aja totalt onödigt inlägg nu ska jag.. göra ingenting jag orkade inte med skolan idag heller, för ont i huvvet.
HEhe. hejdå..

HATAR!!!

Är hemma idag igen från skolan för jag har så jävla ont i huvvet. Okej jag har fattar att det e fel på min hjärna, måste jag ha ont för det ? Jag missar fitt mycket och jag blir på dåligt humör. KUL !

HANNA DITT SÖTA CP BARN, DU HAR FÅTT MEJ BEROENDE




SKÄRIS MED CARRISBARTALOMEUS

Hellu. Slutade halv 12 idag :O fast lektionen slutade tidigare så det blev kvart över 11 hah såå skönt. Sen stack jag och några hem till mej och åt lunch sen skulle vi på möte i skolan.. Haha karin satt ttyp och snacka as mycket, sen ba; vänta jag har en fråga.. *tar upp en liten antackningsbok* *jag dör av garv*   sen lite senare, jag ba; men när har norra real gymnasiumet öppet hus då? Karin; Vänta jag har skrivit uppp det *tar upp boken igen* jag; VADFAN? *dör av garv igen*
Sen sa tjejen vi hade möte med typ; Men måste veta om skolan satsar på eleverna. Gärna att dom satsar extra mycket på dom. Jag började asgarva igen.. och låtsades hosta för att dölja det, sen skyllde jag på att jag satte ett hårstrå (wtf?) i halsen.. Hehe..
Ah iaf, sen åkte jag och carro till SKärholmen, jag skulle fixa min linser som blivit lite fel och sen köpa hårfärg. Hon följde med som sällskap. Sen när vi skulle in genom dörrarne sa jag typ; Kom, spring in i mitt hål!  Sen kom vi på hur det lät.. asgarv igen..
haha och på bussen hem..
Carro: *Lutar sej fram och tittar ut genom fönstret* Usch
Jag: Va ?
Carro: Nä, jag såg mej själv
Jag: hahha okej ?
Carro: Asså jag gjorde en grimas :D
Jag: Aha *börjar göra grimarser mot fönstret, det speglades liksom*
Jag: *ser att det står några utanför fönster* HELVETE
Sen dog vi typ och när vi kollade ut stog det en liten kille och grimaserade tillbaks..
aah, det va väl min dag. Nu ska jag äta.. Sen kanske färga håpret eller så gör jag det imorgon
Förlåt för alla stavfel men min data står cp så kan inte se skärmen när jag skriver och är inte van att kolla på tangenterna xD

HAHHAHA


FORTFARANDE ONT...

Tjutju... Jag har fortfarande ont i armen, men inte alls som igår haha. Kan röra den nu ! :D
Iaf. Va inte i skolan idag för jag hade för ont i huvet imorse men det börjar gå över nu har jag bara väldigt ont i halsen typ. Jag som va så nöjd med att jag gick och la mej KVART ÖVER ÅTTA igår. Jag som inte brukar somna förräns typ tidigast 12.. Haha, hade fått ett sms 5 över 9 och såg det i morse vilket betyder att jag absolut hade somnat då och redan hunnit hamna i min sov koma, annars vaknar jag av sms.  Sen vaknade jag i morse, somna om, och mamma väckte med 10.
Oj vad intresant hehe.

Vill tipsa om en hudkräm också. Den här e det jag har, Dolce & Gabbana  Light Blue. Det är bara själva doften på den, så man kan ju välja vilken man tycker luktar gott. Iaf den återfuktar bra, iaf för normal hy, nu på vintern kanske man ska ha lite fetare.. och den går in i huden skitsnabbt =O Me likes..
Finns typ.. Jag vet inte, köpte min på NK och den kostade 360 i think ? Lite dyrt för en hudkräm (för fattiglappar som jag) kanske men den e bra så det e värt pengarna :)
 Den börjar ta slut BUHU

ONT I ARMEN, HUVUDVÄRK OCH ILLAMÅENDE.

Fan, ta INTE vaccinet mot svininfluensan, va sjuk i ett par veckor istället. Det är bättre. Min arm känns typ som den gått av, jag har jätte ont i huvet och mår illa. Direkt efter att jag tog sprutan blev jag lite yr också.. Hatar.


mmmm myyyyysigt, verkar det inte skönt med en nål i armen...?


RSS 2.0