JÄVLIGT PRATISKT MÅ JAG SÄGA..

Det här med att det är lättare att ta ut sorg  i ilska. Så mycket lättare, så mycket skönare, att hata och vara arg än att faktist inse vad som händer, för när verkligheten faktist kommer ikapp så blir det så jobbigt. Jag vill inte vara ledsen. Jag vill inte vara din jävla back up plan. Fan heller.

MOT LANDET

Jahopp. Nu åker jag iväg med min familj till landet. Vet inte hur länge jag stannar, men lovade mamma några dagar iaf och sen tar jag nog tåget tillbaka upp till älskade stockholm på torsdag förmodligen.
Kommer iaf ha data där borta. Det gör mig lycklig :D

HAHAHA CARRO JAG ÄLSKAR DIG


GODKVÄLL TYP

Sitter här i min ensamhet och lyssnar på System of a down, just nu lonely day. Passar ju i min ensamhet :D
Nej men jag sitter och väntar på att Sex and the city ska ladda klart, men hela min data fuckar upp sig när jag har torrentprogramet igång så ska nog ut och ta en promenix så länge. Alltid nice att röra på sig lite. Ska lägga in lite mer ny musik på telefonen också. Äntligen fått et nytt minneskort på 16 gb så kan ha rätt mycket nu. Underbart!

ÖVNINGSKÖRT!

Nu har jag äääntligen övningskört för första gången, har haft tillstånd i snart ett år, bara inte pallat.
Kör en snabb update på det viktigaste senaste tiden eftersom jag aldrig pallar blogga.
  • Sparade pengar till spanien, sen åkte jag till skärholmen med carro och brände bort lite över tusen spänn så har bara 1500 kvar, men vad fan, en tjej behöver shoppa ibland.
  • Min pojkvän åkte utomlands idag så nu är jag lonely girl i en vecka. Buhu.
  • Jag ska till landet imorgon. Vi byter hus med mormor och morfar så vi lånar deras landställe. Jag ska dock bara dit i typ 2 dagar sen tar jag tåget hem igen. Men mormor och morfar bor ju här då så jag får byta lite med att bo hemma och hos carro typ. Dom är snälla i lagom doser, precis som all annan släkt.
  • Murveldjur är grymt söta. Har börjat kalla min pojkvän murvel. För han är också söt.
  • Min hamster är fortfarande världens sötaste djur, trots murveldjuren. Plus att han kan vinka, vilket även gör honom till världens coolaste hamster.
Jag la till en text också bara för att ni skulle förstå just hur cool och söt han är.

I'D RATHER ARGUE WITH YOU THAN TO BE WITH SOMEONE ELSE


FÖR DIN SKULL CARRO!

*Uppdaterar*

TAGGA FÖR IMORGON!

Jag älskar dig! ♥

JAG ÄR HELT KÄR I DEN HÄR LÅTEN


TRÖTT CHEY

Nu har det gått hundra år sedan jag skrev senast, igen, men åkte lite halvspontant till gotland med pojkvännen. Kände att det kunde vara skönt att komma bort från stockholm ett tag.

Nu sitter jag och läser om navelipiercingar eftersom jag ska haffelihaffa en efter sommaren. Någon som har tips på bra studios, vad man ska tänka på med rengöring osv..?

RSS 2.0