PLUGG TIME!

Duktig tjej va? Har ju ig (påggrund av att jag glömt lämna in saker. Är inte keff hah) i flera ämnen så nu ska jag ta tag i det och fixa alla sista inlämningar. Mitt sällskap är en fanta lemon, min nya drog <3, och toblerone haha.
Duktig och tjock tjej :D Inte alla som fixar det på en och samma gång ;)
Nu vill jag inte sluta skriva bara för jag vet att jag måste plugga då.. jobbigt läge. Nej nu jävlar ska jag göra klart datakunskapen och en av engelskainlämningarna sen ska jag åka och leka med Julia :) Skojj!!!!!
..

SKJUT MIG

Idag har jag en riktig jag orkar inte dag. Det började med att jag vaknade med ett jävla illamående som va kvar sen igår, missade bussen för att jag va tvungen att spy. Kom till skolan och hade två astråkiga lektioner, skolkade efter lunch då vi skulle till tekniska museet eller nåt och åkte hem till timmy istället.
Mös lite med han och nu kom jag precis hem och har nyss fått en rejäl utskällning av mamma för att jag är dålig i skolan. Mycket mycket tråkigt.. (?)
Nu avslutar jag kvällen här vid datorn och sjukt ont i magen.
Ska googla runt lite på gradivitets symptom också eftersom alla verkar tro att jag är gravid. Hade inte vart så kul.
Hejdå.

FISK

Idag va jag fan på humör för att blogga, och ändå gjorde jag det inte.. Fail.
Nu ska jag ta en snabb dusch och sen kommer  min älskling hit ett litet tag <3

CINDERELLA MAN

Bilden är rolig. Det är ni som inte har humor.

GREAT.SE

Jag har fått typ 5 myggbett på rumpan. Det är inte vackert.

NÅN SNÄLL SOM VILL GE MIG?


BEYONCE

Hon är så sinnesjukt ful. Jag blir så arg när folk snackar om hur snygg hon är och lalala. Alla som har opererat näsan och blir sönderedigerad är snygga. Utan det där är hon bara ett äckligt fetto. Usch.
Fint? Nej.

MY HEART IS REFUSING ME

Hej.
Jag vill att min frukost/lunch ska svalna. Gjorde ost och skinkpaj. Den är klar men frotfarande för varm. Sen ska jag städa. Är på stressat humör idag. Kan bli det om jag drömt konstigt eller vaknat fel, och inatt drömde jag att jag va otrogen mot min älskling så där kan man ju snacka fet ångest när jag vaknade.
Nu ska jag lägga in en låt för att fylla tomrummet som skapats av brist på ord. Farväl.

-


ASGRYMT

Nu ska jag packa, äta, städa min hamsters bur och mitt rum för att sedan flytta hem till till Hanna och Timmy. Ska ha praktik med hanna så de 2 närmsta veckorna är det ingen skola och bara stall ponny ponny hest.
Söta timmy
Söta Hanna


JUST A DREAM


HJÄLP

Nu är det såhär att jag är oteknisk och har en ful liten touchmobil som seriöst lever för att göra livet surt för mig.
Samsung Galaxy Ace. Därför undrar jag nu om det är någon som har en sån som kan förklara för mig hur man använder Screen Capture funktionen eller hur man ringer videosamtal?

RSS 2.0