JÄVLA SKITHÄSTAR..

Inte bara har jag en blå fot, nu har jag även ont i ryggen för att min fiende (han blev inte det nu, vi har alltid varit fiender) Konjak (ja.. han heter så) stannade precis framför hindret så jag ramlade av och hamnade på ryggen. Tack gud för c ponnies iaf..

FÖR ER SKULL SOM FAKTISKT LÄSER MIN BLOGG

Ja, det finns faktist typ fem pers som läser den. Men aja nu får ni eran jävla uppdatering.
Idag har eba varit i skolan sen har eba varit i stallet och bara mockat och fixat vattenhinkar. Det är det värsta med stallet. Vattenhinkar. Det suger så brutalt mycket och det är så tugnt. Tur att ägaren vanligtvis betalar för att stallpersonalen ska göra det med nu är det kaos i stallet för stallchefen har slutat/fått sparken så imorgon flyttar lilla Escis till ett annat stall. Tror det ska bli bra. Ridhus, travbana, fina ridvägar, paddock och klubbar, träningar m.m. Nackdelen? En kvarts promenad genom skogen från bussen. Aja. Nog om hästprat.
Imorgon ska jag till stallet! :D haha jag va tvungen. Mitt humor suger..
Sen ska jag träffa min älskling, har inte träffat honom sen i måndags typ.. Saknar min schnuffelbunny så mycket! (kallar honom endast det för att han hatar det. Men han kallar mig gurka så..)
Lägger in lite roliga sms konversationer som inte ens är roliga typ. Men jag tycker det.
Här har ni min humor i ett nötskal. Jag är den gröna...






NÄR JAG GÅR NER


GOD MORGON

Sitter hemma med Karin, hon sov här igår. En vanlig liten lördagskväll för oss, massa godis, family guy och lite lapdance. Trevlans! Nu ska hon snart iväg till en matmässa och jag ska in till stan. Ensam :(

HAHAH MEN MISSTOLK?


Dag 17 – Mitt favoritminne

Har många bra minnen så svårt att välja bara ett. Men gotland 2009 med min älskling är nog det bästa minnet jag har..

VILL HA SOMMAR

Det absolut snyggaste jag vet är byxdressar, och man kan inte ha det nu på vintern. Eller jo, men man fryser och ser ut som en hora. Därför vill jag att det ska vara sommar, och jag vill ha dom här.

Dag 16 – Det här är jag beroende utav

Balsamspray i håret. Ni vet den där gula som man brukade ha när man va liten? Har börjat köpa den igen och gud så mycket skönare det är att borsta håret nu, plus att det känns bra att veta att man inte sliter av hälften. Tycker alla borde köpa balsamspray. Tänk vad snällt ens hår är mot en, finns alltid där för att piffas upp och göra en fin men själv är man aldrig snäll tillbaks liksom..

GOD KVÄLL!

Har precis kommit ur duschen och nu ska jag fixa en macka eller nåt och sen lägga mig i sängen och kolla family guy. Är helt beroende ♥
Nu undrar jag bara en sak om det är nån som läser det här (kan jag sluta vara så mobbad? :() Fuckar alkohol upp huden? Som att vissa typ får finnar av choklad, även fast jag tror det är med psykiskt än fysiskt men men.. har iaf fått sjukt mycket småfinnar som jag vaknade upp med dagen efter jag drack, och det har ingenting att göra med att jag sov i smink för det gör ju alla ibland. Aja. Har ni nåt bra svar på det där får ni gärna säga det..
Godnatt på er!

DON'T SAY THAT YOU'RE FOR REAL

Godmorgon! Jag tänkte be om ursäkt (till carro dårå..) för min dåliga uppdatering, men insåg jag att jag haft lov och då får man göra vad man vill. Typ? Lördagen va jag iaf i stallet, sen hemma hos johanna och fixade mig, klädde ut mig till älva och åkte till någon maskerad. Söndagen spenderades hemma hos timmy, bakis och med massor av ångest. Note to self: aldrig mer alkohol.
Nu har jag iaf fixat färdigt mig, sitter och taggar lite med britney och ska snart åka till skolan. Börjar 2 idag, skönt! Sen ska jag hem till min pojke så vi får höras ikväll! :)

DAGENS PLANER

Har precis fixat klart mig och nu kommer mormor och morfar hit, så ska jag äta med dom och familjen, sedan bär det av mot min älskling och sova hos honom. Imorgon blir det stall nångång under dagen och på kvällen ska jag antagligen på nån maskerad. Har 2 st och kan inte välja så förmodligen sitter jag hemma med ångest istället.
Tjingeling ha det party!

Dag 15 – Mina drömmar

Jag har bara en dröm. Jag vill sparka M så hårt jag kan på pungen. Det, mina vänner, är min dröm.

-

Please say there's no regrets and say you won't forget

MOT KOLIA

Har sprungit runt på stan hela dagen med kolia, nu har jag ätit och ska snart springa till bussen och åka hem till henne och äta fettomat och kolla film. Tjingeling

RSS 2.0