HOS TIMMY

Sitter hemma hos timmy som precis har tvingat mig kolla på en jävla zombieserie. Jag hatar zombies. Dör varje gång jag ser en. Så jävla äckliga. Nu ska vi kolla house istället. Hejdå. Dö.

SEXY AND I KNOW IT


GODMORGON!

Är uppe med tuppen idag (haha så jävla lamt uttryck.. <3) och har redan hunnit duscha, sminka mig, ring min optiker och till ungdomsmottagningen. Duktig chey, och om ca 5 minuter ska jag gå till bussen och sen åka hem till min älskling. Ha det party!
hahaha älskar bilden

STORSTÄDNING I DATORN

Sitter och fixar lite i min dator. Ni vet, flyttar alla filmer till mappen som heter ''Filmer'' osv och just nu håller jag på att döpa om alla låtfilar jag har. Tex en låt heter typ 06 Britney Spears - Hold It Against Me så vill jag att filen ska hete endast Britney Spears - Hold it against me. Alltså namnet på låten ska ha små bokstäver förutom i början och artisten ska ha stora och det ska inte vara några konstiga siffror eller nåt. har hållt på i över en halvtimme med detta och endast gjort typ en tiondel av alla låtar.. buhu. Ska nog gå och lägga mig istället nu. Fick sån jävla huvudvärk av det här och jag är tröttig..

Dag 14 – En sak jag ska göra innan jag blir 30

Herregud. Har helt glömt den här listan. Aja.
När jag är 30 vill jag ha mitt liv "klart". Jag vill ha en lägenhet, jag vill ha ett jobb och jag vill ha en pojkvän. Inga barn dock. Det är själviskt att skaffa barn tycker jag, men jag tänker ju lite speciellt också.
Fast det där kanske inte räknas som en sak? Om jag ska välja så får det väl annars bli att jag ska hoppa bungy jump. Är fett taggad på det. Vill göra det nu, verkar så jävla roligt!

IDAG HADE JAG ETT LIV

Vanligtvis hänger jag ju på facebook eller är med min pojkvän men idag gjorde jag saker :) Först var jag i skärholmen och sedan skuffade jag hem till julia. Vi åt donken och sen låg vi och kollade på tv. Liv och liv.. men så nära jag kan komma i alla fall. Fick med mig ett par vantar från skärholmen också. Idag är jag en glad Ebba :)
Nu har jag legat i typ en timme och läst Ps jag älskar dig. Alla har väl sett filmen? Det är min favoritfilm typ så håller på att läsa boken nu, men det ända jag gör är typ att böla. Den är sorlig.
Jaja, snart ska jag faktist sova, är sjukt trött och vill upp tidigt imorgon och hem till min älskling som äntligen är hemma från (det tog mig typ 5 försök innan jag stavade rätt på det där..) danmark. Har saknat honom ♥

Nu ska jag fortsätta dricka kaffe ur världens bästa mugg.




Feed Me - Trapdoor



13:37

Godmorgon på er som har vaknat. Jag har precis kommit hem från stallet och sitter nu här och gör ingenting. Ska strax hoppa in i duschen tror jag. Nåt mer intressant har jag inte att skriva. Ville bara göra detta inlägg på grund av rubriken. Den är awesome.
Och vet ni vad jag "kom på" idag? Det är lov nu! Fuck yea.

GODNATT!

Nu har frugan gått så det är bara att tvätta bort sminket och sen bums i säng och upp tidigt imorgon och åka till stallet. Hoppas bara att jag kan sova, har brutal mensvärk. Inte kul alls. Nee.. Aja skitsamma, godnatt!

Finis pållen :) Måste ändå säga att min mobilkamera inte är så jävla keff ändå. Eller är den? Jag är asdålig på att se sånt..

MIDDAG MED MIN FRU

Hej människor! Sitter hemma hos mig Karin som bråkar med sin mamma i telefon. Hon har precis duschat och jag funderar på att hoppa in i duschen. Har varit hos pållen idag efter skolan och sen jag kom hem har jag inte gjort något kreativt alls. Vi ska laga mat om ett tag och kolla på idol typ. Myz. Nej nu ska jag va social. Ha det party!

THOUGHT LOVE WAS DEAD, BUT NOW YOU'RE CHANGING MY MIND

My heart's a stereo, it beats for you so listen close.



I BRIST PÅ UPPDATERING

Hahhahahahahhahahahahahhaa oldies. Så jävla fula vi var ♥

SÅ JÄVLA SUR

Måste städa rummet och plugga och pallar ingenting förutom att vara sur. Min kompis ex är en douche och min pojkvän har mindre hjärnceller än man räkna till på en hand. Jävla idioter alltså.

HAR EN MATTATS MED KARIN IDAG

Yes mina vänner. Mattats. Det är det nya ordet för mattedate (och ja, jag och min fru har sådana ibland..) eftersom min mobil inte ville som jag ville sen jag ändrade den till autokorrect. Men men. Mattats. Varför inte? Sen ska vi göra lite vårdflod också haha. Fuck you telefon.  Nu ska jag byta om till nåt mysigare än jeans och sen städa upp på mitt rum (haha fan vad jag ljuger bra, ni gick på det va? Städa.. hahah)

Lägger in en bild på min megafail idag. För er som inte förstår så är "Min man" min pojkvän..

BRITNEY!!

Omg omg omg omg är väl typ allt jag har att säga. Hon va så SJUKT bra och hon är så SJUKT jävla bäst. Helt speachless. Tråkigt att det var sån torr publik bara men på slutet blev det ett jävla drag. Längtar tills nästa gång hon kommer till sverige ♥
Just nu sitter jag lyssnar på britney i min nya fina britneytröja och ska snart sussa,
så godnatt på er :*

DET ÄR INTE OK ATT PLUGGA EN LÖRDAG..

Men här sitter jag i alla fall och pluggar. På en lördag. Asså helt ärligt så vet jag inte riktigt vad jag skulle ta mig till utan mimersbrunn. Det är den bästa sidan som finns när man ska skriva uppsatser. Iaf om man vet hur man ska göra utan att faila. Ett tips till idioter som gör detta är att INTE kopiera texten rakt av. Människor, snälla..

DU FÅR PASSA DIG SOM SATAN, FÖR JAG GLÖMMER ALDRIG BORT VART DU BOR



JAG HATAR SKOLAN

Jag har ett arbete som ska vara inne imorgon. Jag pallar inte skriva det idag. Jag hinner inte göra det imorgon. K bry hej ig.

GODNATT!

Har äntligen lyckats kämpa ihop en liten keff uppsats som jag knappt kommer få g för men jag är glad ändå.
Nu ska jag ta en dusch sen krypa ner i sängen och sova. Har hästövningar imorgon och projektarbete efter lunch, men sjuk som jag är vill jag inte bli mer sjuk så förmodligen ska jag nog inte gå på hästövningarna. Får se hur jag känner mig när jag vaknar. Wow vad ni brydde er om det där. Jag är så onödig när jag skriver. Det är nog därför ingen läser mig blogg :( Men iaf. Här får ni morgondagens schema, eftersom att ni bryr er så jävla mycket.

LOL


TRÖTT SJUKLING

Mitt liv suger just nu. Jag skulle rida idag men kunde inte åka till stallet för jag är cpförkyld men jag kan inte stanna hemma från skolan och bli frisk för vi har temavecka.
Men vi slutade iaf tidigt så då åkte jag och julia till huddinge och åt på subway sen åkte jag hem och nu ska jag plugga i typ hundra år. Jag pallar inte skriva ni suger hejdå

MY PLAN IS TO FORGIVE&FORGET

Forgive myself for being stupid and forget you ever existed.

BILDBOMB: JAG SAKNAR SPANIEN!


BAKAR BULLAR

Jag och mammsen bakar bullar, men degen jäser just nu så jag ansåg att det var lämpligt med en bloggpaus.
Och så måste jag skriva klart svenskan.. orkar inte, har skrivit typ 2 meningar -.-

P-A-L-L-A

Hade en cptråkig dag i skolan. Jävla temavecka. Ingen bryr sig om usa. Ok?
Sen när jag skulle hem satt jag på fel tåg, skulle ta 25 men satt på 40, så jag fick vänta på det istället. Fett värt.
Nu ska jag skriva en ointressant bokrecension (stavning?) om en bok, det ska vara inne i morgon och skolan måste ju skötas.. Usch.

Rekommenderas

MITT NYA DJUR

Jag känner mig så hemsk. Har köpt en jacka med pälskrage.. men men, dunet är plockat från döda fåglar och pälsen är från en död räv. Kollade upp affären på deras hemsida och kollade att dom följer alla lagar och sånt. Är ju mer eller mindre en djuraktivist och dampade senast i lördags när min kille tänkte döda en fluga.
Men för att känna mig mindre elak så ska jag döpa pälsen så får den ersätta min lilla hamster. Dock vill jag hellre ha honom än en päls. Fast den är jävligt mysig iaf.. Jaja. Nu ska jag snart ta på mina nya UNDERBARA skor och gå till bussen. Köpte verkligen världens finaste skor i helgen, langar bild senare. PUSS

Ful chey vill inte vara med på bild.

GODMORGON!

Jag har varit vaken sen typ 5. Gick och la mig skittidigt (dvs innan 8..) så jag vaknade, pigg och utvilad skittidigt på morgonen. Men det va ganska nice ändå. Har hunnit fixa mig och äta ordentligt och hade ändå ändå tid över att sitta vid datorn. Hur ofta händer det liksom?
Här har ni även dagens schema. Har typ temavecka i skolan så "Med fokus på USA" har vi typ 3-4 timmar om dagen. Palla -.-

Dag 13 – Mina 3 närmaste vänner

Caroline
Carro har jag kännt sen jag var typ 3 år. Vi gick på samma dagis och sen gick vi i samma klass från sexårs till nian. Höll på att byta till hennes gymnasium också men stannade kvar på min skola. Känns lite konstigt att inte ha henne bredvid mig varje dag haha. Aja, så vi har kännt varandra sen man åt klister typ och hon har alltid funnits vid min sida. Det finns ingen person i hela världen som jag känner mig så avslappnad med som när jag är med Carro. Vi har kännt varandra så länge nu att hon är som en syster. Jag är en sån som verkligen har sjukt svårt för att hitta personer jag verkligen kan koppla av med men det gör jag med min lilla carrobajs :)

Karin
Min älskade, älskade bästavän. Det finns inga ord som man beskriva hur glad den här människan gör mig, även om hon kan vara en dryg liten bitch som man bara vill slå ihjäl med ett baseball trä ibland för man hatar henne så mycket. Men hon finns alltid där och bara är totalt jävla awesome och får en på bra humör genom att gå runt och vara hon. Dum i huvvet, allmänt skadad och en riktig bitch.
Timmy
Tekniskt sett så är han ju min pojkvän men måste nog ändå säga att han är typ min andra bästavän också. Han känner mig bättre än någon annan och vi är med varandra 24 7 och har hållit ihop i snart 3 år så varför inte? Han är nog mer eller mindre den bästa människan på hela jorden och har världens skönaste personlighet. Förutom när han pruttar om vi myser, då gillar jag honom inte. Men annars så är han min min min och jag har ingen aning om vad jag skulle göra utan honom..

FAMILY GUY

Mitt nya beroende är family guy. Det är så.. underhållande på något sätt. Inte superkul men man kan ändå kolla på det i längre perioder. Så allt jag gör nu är typ att va i skolan, komma hem och lägga mig i sängen.
Känner att mitt liv inte är så intressant och händelserikt nu. Allt är som det alltid har varit, bortsett från att min älskade fluffboll har lämnat ett stort jävla hål efter sig. Saknar honom så galet mycket..

Just nu håller jag på och städar huset och tjänar lite cash. Woho. Ska nog ta en sväng till kungens kurva senare och gå på typ apoteket eller lindex eller nåt. Behöver en bra hudkräm. Känns som att min ansikte är en torr klump typ. Så jävla irriterande. Nu ska jag städa klart. Hejdå.

Dag 12 – Något som gör mig riktigt lycklig

Lycka är en känsla som jag inte har kännt sen jag var ungefär 10 år, så jag har ingen aning.
Om jag fick önska något omöjligt som jag vet hade gjort mig lycklig hade det varit min lilla bebis i sin bur på mitt rum som alltid, men det går ju inte.
Men något som gör mig jävligt glad är väl typ när jag är ute och har en cider, mina närmaste vänner och min pojkvän. Saker som godis, ben&jerry's, köpa skor, att rida när det bara blir sådär helt perfekt (Ni hästmänniskor fattar hur jag menar) och när saker blir som planerat. Då blir jag också glad. Men lycklig? Nej.

Dag 11 – Detta ångrar jag

Kolla aldrig bakåt och ångra ingenting.

(tyckte bilden passade in)

Dag 10 – Det här saknar jag

Jag saknar min älskade lilla hamster.
Anledningen till att jag varit så off i bloggen hela helgen är för att jag efter inläggen jag skrev i lördags hittade min lilla ögonsten i sin bur på rygg. Han hade på något sätt blivit blind på ena ögat och kunde dessutom inte gå utan
bara ramlade omkull. Åkte iväg med han till en djurklinik men visste väl redan innan att dom inte kunde göra något åt saken.

Vila i frid min lilla bebis, jag älskar dig och saknar dig så att det gör ont ♥





RSS 2.0