Dag 09 – Min första kärlek

Okej, jag får ju inte glömma listan så ett inlägg till blev det nu då..
Jaha. Min första kärlek alltså. Ingenting jag egentligen vill tänka på eftersom att det rent ut sagt var skit till och från i nästan 3 år. Han va den där killen som va upptagen hela tiden, men inte riktigt brydde sig så man kan väl säga att jag fanns med på ett hörn.
Nej, det hela är för jävla plågsamt att tänka på så jag har ingen lust att skriva om det egentligen, vill inte förstöra mitt humör för kvällen. Men kort och gott. Allt jag ville ha var honom, allt han ville ha var en fitta och det spelade ingen större roll vem den satt på.

SNABBT HEJ

Nu skriver jag ett snabbisinlägg medans jag äter min uppvärmda soppa. Nom nom nom.. nej men mamma och pappa är borta över helgen och inte fan kan jag laga mat så det blir vad det blir. Kom hem från stallet typ nyss, nu ska jag bara fixa mig lite sen ska jag hem till elin där det blir mys, tjejsnack, mat och cider. Allt det vi tjejer lever för alltså haha. Nää.. Men får se om jag kanske skriver nåt inlägg där, men annars så ska jag sova hos carro ikväll, stall imorgonbitti, sola, hem, duscha fixa mig, baka och sen laga mat till min älskade pojke. Mitt liv är stressigt. Jag dör. PALLA.

Brutalt söta Elin.. och carro som förstör hela bilden i bakgrunden..

SUG MIG LÅNGSAMT DAG IDAG

Jag orkade verkligen inte den här dagen. Jag gick upp, åkte till skolan, fem min innan min första lektion började så drog jag. Åkte och solade, sen till handen centrum och köpte torrshampoo och en present till min kompis som fyllt år.
Sen åkte jag hem och kollade Family guy och åt godis resten av dagen, och sov massa typ. Så jävla onödigt.
Imorgon har jag körning sen 2 timmar matte och sen idrott.
Asså jag ORKAR verkligen inte.
Jag saknar min pojkvän :(

Dag 08 – Ett pinsamt minne

Hahaha, jag har så många. Men det enda jag tycker är riktigt pinsamt var nog midsommar i sommras. Jag var så äckligt jävla packad att det är helt sinnessjukt.
Kvällen började med att jag inte hade någon aning om vad jag skulle göra, så ringde en gammal tjejkompis. När hon ringde när jag satt på bussen sa hon typ ''Jag fixar en shot åt dig med då!'' sen kom jag dit och det blev inte alls en shot. Det blir typ 10. Sen åkte vi till Rålis där jag hittade en vodkaflaska som det var kvar typ en tredjedel i, sen fick jag cider och öl av folk jag träffade. Kan även tilllägga att jag inte ens är över 160 cm och väger under 50 kg så jag är ju jävligt liten och då tål man inget heller. Det var brutalt hemskt. Usch usch usch.
Några av dom jag var med snackade om att ringa Maria pol eller vad fan det nu heter. Jag rullade runt i gräset i en park, ringde min pojkvän och började skrika om att jag inte visste vart jag va, eller vart mina kompisar hade tagit vägen. Söt som han är så kom han och hämtade mig och betalade taxi och sov hos mig sen. Behöver nog inte ens tilllägga att jag knappt druckit mer än ett par cider på en och samma kväll sen det hände. Nää herregud, jag är numera halvnykterist.

DANCING IN THE DARK


LAPTOP

Är så jääävla sugen på den här datorn. 1800 kr, fett värt egentligen ju. Någon som vill ge mig pengarna?

Dag 07 – Min bästa vän

Min bästa vän är världens underbaraste och bästa människa på hela denna jord. Och i hela universum för den delen. Hon heter Karin, är sjukt störd i huvudet och lika konstig som jag. Idag lyckades hon även öppna en banan för första gången i sitt liv. Det säger väl allt?
Va i spanien med henne i sommras och blev ju dumpad där och hon fick mig på bättre humör genom att snacka skit om tjockisar på stranden haha. Vi har även utökat our friendship (på svenska?) och blivit Lesbiska Livspartner med matchande ringar.
Vi har kännt varandra sen vi va typ 10 år och det tog typ en månad eller nåt innan vi blev bästisar. Hon är den där som alltid har funnits där, typ när jag fick flipp i typ femman, alla kollade snett medans hon stöttade, fast hon inte ens kände mig typ. Hon är den finaste vännen man kan få typ och jag älskar henne oerhört mycket.
Du är bäst hjärtat ♥





HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


UPBRAND.SE

ÄR med och tävlar om nån sminkpallet typ från upbrand.se
hittade fett snygga skor där också
http://upbrand.se/index.php?route=product/product&path=36&product_id=106

Dag 06 – En rolig kväll

(Ja, jag gör 2 idag för jag glömde igår)
Men vadå en rolig kväll? Jag dör på dessa lama rubriker. Okej. En rolig kväll involderar vänner, min pojkvän, ibland hans vänner. Folk, alltså. Musik, alkohol kanske? Vet inte eftersom jag typ har slutat dricka. Kvällens avslutas med snusk med min pojkvän.
Det är väl en rolig kväll antar jag? Jag vet inte. Dö.

Dag 05 – En nytagen bild på mig & 5 faktapunkter om mig

  • Jag älskar älskar älskar att sjunga
  • Mina tår är helt böjda. Det är skitfult.
  • Jag har gått i totalt 6 olika klasser sen jag började skolan. (Fett onödig info)
  • Bullet for my valentine är mina älsklingar.
  • Jag ser tydligen arg ut hela tiden. Som att jag utstrålar hat eller nåt, men egentligen är jag en ganska glad och snel person. Förutom när jag är hungrig, då är jag fett tjurig.

BABYOLJA

Jagh blir verkligen helt beroende av babyolja på hösten och vintern. Smörjer alltid in mig med det innan jag somnar. Nu va jag dock lite osmart och tog på det efter duschen, visst, bra. Men det tar typ fem timmar innan det torkar in..

PONNI PONNI PONNI

Jag har varit i stallet idag. Surprise surprise..Känns som att allt jag gör är i stallet, men snäll som jag är tänker jag inte börja göra om det här till en ponniblogg. Anyways, åkte till skärholmen efter det och gjorde av med mina sista pengar, det kommer ju ändå nya imorgon så varför inte? Köpte 2 likadana tröjor fast i olika färger, 2 trosor och en mascara. Nu ska jag duuuuschaaaa, byta lakan i sängen och senare idag ska jag skuffa hem till min älskling och sova hos honom. 

Skitsköna tröjor för 99;- på H&M. Fett jävla billigt. 

GODNATT!

Jag är så sjukt trött. Va i skolan, åkte till min pålle, åkte hem, träffa carro, åt mat, träffa carro igen och bussade med henne till kungens kurva, träffade karin, köpte godis, åkte till rusta och köpte nya prydnadskuddar till mitt rum och köpte vi likadana ponnystrumpor hahah.. Sen hem till mig åt mat (igen..) kollade film och nu åkte hon typ nyss.. Aja k bry godnatt

Mina nya kuddar. Jag älskar dom och låtsas att ni bryr er.

Dag 04 – Det här stör mig

Småbarn. Eller framför allt, föräldrar till småbarn som låter sina jävla skitungar göra vad dom vill, tex springa runt i en affär och bara skrika och ''leka jättegulligt'' medans föräldrarna ler och tittar på och man ser hur varenda jävel blir mer och mer irriterad. Det finns fan inget jobbigare. Men som min käre mor har sagt ''Mina barn och andras ungar'' stämmer nog ganska bra. Kanske fattar det bättre om jag får barn någon gång. Hoppas inte. Usch.

DAG 03 - VAD ÄR KÄRLEK?

Om man räknar med idag så har det gått exakt 2 år, 7 månader och 30 dagar.
Jag skulle kunna skriva att jag älskar dig tusen gånger, och det hade ändå inte räckt ♥
Bild från 2009

FUCK INTERNET

Jag satte mig vid datorn för typ 3 timmar sen för att sätta igång en låt och sen plugga. Jag hatar hur internet bara sluter sitt onda mörker omkring en sen är man fast. Nu måste jag städa Laxens bur istället, sen får jag plugga. Fan vad jag kommer få ig. Fml.

MÅSTE KÖPA

Min kompis hade lagt upp den här brutalt snygga tröjan från Monki. Jag måste ha den.
hennes blogg. Les deen http://eldig.webblogg.se

DENNA OTROLIGA LYCKA

Jag har vindruvor, gifflar och vatten med is i. Allt det är typ det godaste som finns. Nu ska jag plugga till mitt anatomiprov på freedag. Puss hej

I'M NOT WEIRD, I'M LIMITED EDITION


Dag 02 – Något jag aldrig vill sluta göra

Herregud vad svårt. Jag vet inte. Finns så mycket jag aldrig vill sluta göra. Om jag kunde skulle jag nog vilja frysa allt som det är nu. Jag vill aldrig sluta vara jag vid den här tidpunkten, bara umgås med kompisar, min pojkvän, gå till skolan, hålla på med hästar, sjunga varenda ensam sekund jag har, bo i sängen framför en film på kvällen innan jag somnar. Ja, ni fattar. Jag vill leva mitt liv jag har nu föralltid.

UNTANGLE YOU FROM ME

Go run, run, run
I'm gonna stay right here
Watch you disappear

Go run, run, run
It's a long way down
But I'm closer to the clouds up here

You can take everything I have
You can break everything I am
Like I'm made of glass
Like I'm made of paper
Go on and try to tear me down
I will be rising from the ground
Like a skyscraper

KVÄLLSINLÄGG

Detta blir typ det sista (och egentligen typ det första) jag skriver idag. Sen ska jag städa mitt rum och bums i säng. Trött chey. Har varit i skolan hela dagen typ, och sen åkte jag till min pålle som för den delen typ hade mens (trots att det är en kille? D: ) och gav mig ett helvete. Men han blev snel hest tillslut och gjorde som jag ville när han hade tjurat klart. Fick rusha till bussen från stallet, kom hem och sen har jag bara tagit en megadusch. Alltså ni vet när man gör typ allt? Raka sig där man rakar sig, ansiktsmask, scrub osv. Tog ett bad först med massa olivolja i vattnet. Ett supertips för er som är torra, det fungerar skitbra för huden. Jaja. Imorgon ska jag hem till min pojkis och leka lite. Typ med lego eller nåt. 

Slänger även in en bild på mitt schema för imorgon. Jag gjorde bilden lite extra töntig bara för att jag har tråkigt och för att det va kul och jag blev besatt och kunde inte sluta när jag väl hade börjat.

DAG 01- PRESENTERA MIG SJÄLV

Jaha. Jag är vem som helst. Jag heter Ebba, bor i älvsjö, går i skolan på Berga. Jag umgås med kompisar och min pojkvän. Min fritid går åt att spendera alla pengar jag har på en gång, va med nära&kära och va i stallet hos min pålle (som inte är min på riktigt). Vem som helst. Mitt liv har väl varit som vilken annan svensson. Kanske lite mer deprimerat eftersom jag är en fd cutticutt emo, varit några vändor hos psykolog och bla bla bla. Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva mer så jag slutar nu.

KAN ALLA ANDRA SÅ KAN JAG

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 –
Något jag aldrig vill sluta göra
Dag 03 –
Vad är kärlek?
Dag 04 –
Det här stör mig
Dag 05 –
En nytagen bild på mig & 5 faktapunkter om mig
Dag 06 – En rolig kväll
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 –
Ett pinsamt minne
Dag 09 –
Min första kärlek
Dag 10 –
Det här saknar jag
Dag 11 –
Detta ångrar jag
Dag 12 –
Något som gör mig riktigt lycklig
Dag 13 –
Mina 3 närmaste vänner
Dag 14 –
En sak jag ska göra innan jag blir 30
Dag 15 –
Mina drömmar
Dag 16 –
Det här är jag beroende utav
Dag 17 –
Mitt favoritminne
Dag 18 –
Det sjukaste jag gjort
Dag 19 – Min absoluta favoritlåt
Dag 20 –
Någon jag vill byta liv med för en dag, & varför
Dag 21 –
Det här får mig att gråta
Dag 22 –
Min största rädsla
Dag 23 –
Något olagligt jag gjort

KÖR EN LISTA SÅHÄR MITT I NATTEN DÅ..

Dagens humör: Just nu? Trött, deppig och bitter. Innan idag var jag glad.
Dagens mående: Trött..
Dagens borde: Plugga, städa rummet och bädda rent i sängen. Gjorde inget av det..
Dagens frisyr: Just nu är jag ''nyduschad'' så det är en boll på huvudet.
Dagens smink: Ingenting nu.
Dagens klädsel: Timmys tröja och trosor.
Dagens planer: Sova, sen ska jag till skolan typ..
Dagens materiella vill ha: Pengar pengar pengar pengar eller min halsduk som jag tappat bort..
Dagens fundering: Varför blir man kär?
Dagens beroende: Ingenting. Pussar från min älskling typ
Dagens tråkigaste: Skola snart..
Dagens längtan: Inget alls. Sommar kanske..
Dagens superlängtan: Verkligen inget alls. 
Dagens tidning: Har inte läst någon tidning idag..
Dagens låt: Dixie Chicks - Not ready to make nice

STILL MADE AS HELL AND I DON'T HAVE TIME TO GO ROUND AND ROUND AND ROUND

I'm through with doubt. There's nothing left for me to figure out.

DÅ ÄR JU FRÅGAN VAD MAN SKA HA..?

Blondt


eller..

Brunt

EN SAK JAG ÄR STOLT ÖVER :)

Min förmåga att kunna se efterbliven ut. Man vet aldrig när man behöver det.

GODKVÄLL MINA HÅRIGA VÄNNER

Har precis ätit middag. Min käre mor ville att jag skulle slänga ihop en snabb efterrätt så försökte mig på chokladmousse för första gången. Brutalt lätt men jobbigt att vänta på att den skulle stelna så vi åt den typ halvrinnig.. Äckliga familjen. 
Nu sitter jag här på mitt rum, lyssnar på en asgammal men asbra låt och ska snart städa lite och byta lakan i sängen.

OJ..!

Återigen så glömde jag bort min stackars blogg. Jesus Kristus så mycket som har hänt sen jag senast skrev här, mina vänner. Jag har varit i spanien, jag har varit singel (i nästan en vecka till och med) jag har börjat skolan och faktist börjat bry mig om skolan. Har typ pluggat minst 3-4 timmar hemma under den här terminen, vilken är nog lika mycket som jag la på studier hemma under hela förra året och jag har hittat en medryttarpålle :) Känns så bra att jag har tagit tag i mitt liv. Allt funkar så mycket bättre och jag är så mycket gladare.

Men men, nu får jag väl skärpa mig för mina stackars vänners skull som tjatar på mig att skriva här..
Har fan glömt vad man bloggar om. Kan ta min dag lite snabbt då. Kom till skolan, va där nästan en lektion (hade bara en lektion men va tvungen att gå lite tidigare för att hinna med en buss..) sen åkte jag till min pålle, sen i centrum köpte jag godis och traskade sedan hem till min älskling. Va med honom och hans kompis jesper ett tag, sen gick jesper hem och vi somnade, åkte hem, läste en bok från skolan, åt, och nu ska jag skicka in ett hemprov så måste skriva upp alla frågor på datorn -.-
Ska bara sitta hemma ikväll eftersom jag har ridning tidigt imorgon bitti. Får se om jag kan tigga skjuts hehe. Jaja. Nu ska jag skriva hemprovet.

RSS 2.0