SÅ JÄVLA LAT

Blir så trött på mig själv. Hade typ 7 uppgifter att göra klart under sommarlovet, har inte gjort en enda och skolan börjar på månad. Måste även plugga teorin till körkoret eftersom min taskiga körlärare bokade teori + uppkörning till mig fast jag inte ville :(((( minde än 2 månader kvar, stressad som fan då jag inte kan någon teori alls. 
Nu sitter jag i soffan och kollar på film, frugan gick precis och la sig. Om cirkus 5 minuter anläder min älskling vid pendeln så jag ska börja skuffa dit och möta honom. Langar en keff bild också, vet inte hur man stänger av blixten på macdatorer.. :( Älskar mitt ruffsiga hår.. host

Har så hiiiimla tråkigt

Tänk vad bra att jag har min blogg för stunder som denna, har så himla tråkigt asså. Sitter och saknar min pojkvän och hatar honom lite för att jag är kär, ingen känsla jag direkt uppskattar. Hade värsta bråket med sambon i morse också men sen blev vi vänner igen. Nu har jag ätit x antal chicken nuggets och sen ännu mer chips, så är så himla mätt. Kan hända att jag tryckte ner en bulle också. Har iaf inget att säga, har försummat bloggen, vilket suger men ingen läser så i dont give a fuck. Ibland är det ett så himla bra uttryck faktiskt. Nu langar jag en bild och min älskade ginger! Nu blir det gossip girl! (och antagligen mer saker att äta...) 

RSS 2.0