-


KUL FREDAG

Vaknade och ba FREDAAAG, WOOP WOPPP! (nej, egentligen vaknade jag av en hjärtattack och trodde jag försovit mig, sen sov jag lite till) sen åkte jag till jobbet och jobbade till halv fem, åkte hem och städade, åt mat, sen städade jag resten av huset. Ja det va ju en jävligt rolig fredag. Nu sitter jag och nördar på 9gag och snart ska jag rulla mot badrummet och tvätta bort sminket sen sova. Måste vara pigg imorgon så jag inte somnar när jag övningskör till stallet! Efter stallet så blir det stallet igen, sen ska jag träffa min älskling :)

VÄRLDENS BÄSTA COVER


TRÖÖÖÖTT

Mitt liv suger, tränade med mördaren carro igår så har vääärsta värken i benen idag, och vad fick jag göra på praktiken idag då? Mest gå upp och ner för en trapp med saker. Aj. Mina. Ben.
Därför suger mitt liv. Och nu håller jag på att städa rummet, sen ska jag steka kyckling så jag kan göra en god macka till imorgon. Sen blir det stall, ååh vad jag saknar lilla hästen! Har inte varit där på en vecka typ. Tror jag bara ska ta en chillig skrittur med han, får se hur det blir :) Får nog rida i jeans iaf. Orkar inte ta med ombyteskläder till praktiken. Eller kan man stå i ridbyxor? Är ju en hästaffär. Hmm..
Men skitsamma INGEN bryr sig så nu går jag och dör. Och duschar. Och steker kyckling. Och städar mitt rum. Och byter lakan. Och har lite onda hatiska tankar om min pojkvän. Sen får jag sova. Dvs dö. Jag fattar inte ens vad jag skriver för att jag är så trött..

GODMORGON!

Nu sitter jag och frullar på en macka och lite oboy, ska snart ut till bussen för att åka till praktiken. Glömde fixa nån matlåda så måste in på ica också och köpa en sallad eller nåt. Kul.
Efter praktiken ska jag åka och sola, mys <3
Nu fick jag precis skitont i magen. Så jävla synd om mig. Fast nu gick det över.

KELLY, DU HAR GJORT DET IGEN

Sitter och laddar ner Kelly Clarksons nya album. Jag tycker egentligen inte hennes låtar brukar vara så bra, men hon har den absulut vackraste rösten jag någonsin hört. Får panik när jag hör henne. Haha panik. Världens bästa ord.
Hade min första dag på praktiken idag, det gick bra. Va ganska kul faktiskt :D Nu ska jag duscha sen ska jag sova. Natts

FML

Jag hatar verkligen mens. Hatar.
För det första får jag massa finnar. Och jag hatar finnar. Sen får jag olidlig mensvärk. Det suger också. Och dessutom blir jag så galet godissugen så jag bara köper massa onödigt godis hela tiden.
Nu sitter jag här, har precis ätit en kaka, har mensvärk, finnar och ont i huvudet. Mitt liv suger.
Imorgon börjar min praktik, så det ska bli nice iaf! Ska praktisera i en ridsportsaffär inne på söder i 3 veckor, sen är det ju lov så jag har ingen skola på typ en månad. Går ju inte att klaga på direkt :)
Nu hade jag tänkt ta en dusch och sen lägga mig i sängen och kolla senaste avsnittet av vampire diaries. Hatar att det kommer ut så sällan, och så finns det inte att ladda ner med text. Men ja, bra träning på engelskan. Bara tacka och ta emot. Nu blir det in i duschen dirr. Natti

RSS 2.0