Godmorgon!

Känns som alla inlägg på ALLA bloggar har rubriken godmorgon typ hela tiden. Rubriker suger verkligen..
Sitter i alla fall och äter frukost (köpte en liter pucko igr på willys <333333), har städat köket precis. Några av Frugans kompisar har fyllt år så det blir födelsedagsmiddag här ikväll med 4 tjejer, sen kommer det några till bla Sabine och Sophie på lite förkrök sen blir det krogen! Ska typ äta upp nu och fixa mig lite, och försöka sminka över min böld. Det va en finne men nu är det bokstavligt talat en böld, vågar knappt visa mig ute.. Ska möta upp oscar i huddinge sen så han kan köpa lite saft åt oss ikväll :) Puss

LUUUUUUUUNCH

Sitter här i min ensamhet och äter lunch, eller ska äta. Lyxade till det med nudelsoppa men den är lite varm fortfarande. När jag va mindre brukade jag hälla mjölk i soppan för att den skulle bli ätbar. Vad är det för fel på mig egentligen?
Jaja, timmy åkte för ett tag sen och nu väntar jag på att min sambo ska komma hem, men hon kommer inte förens 6-7 typ, sen blir det lite förfest hos oss innan vi drar till max som fyller 18 idag, sen blir det förfest igen hos honom innan alla ska ut på krogen. Vet dock inte om jag ska med, är rätt pank och orkar inte betala inträde när jag ändå knappt tänker dricka där liksom. Tur att man får pengar om typ 5 dagar då.. Nu skall jag äta Mr Soppa. Hej.

Pigg!

Är ensam hemma i lägenheten, sambon sover hos sin pojke. Timmy kom över så har vi suttit och supit lite ihop, första gången på vårat 3,5 år som vi dricker ensamma haha. Dock klagade han på att jag inte höll hans takt.. men han är delvis ryss så det kan man skylla på. Nu ligger i alla fall världens bästa kille i min säng och sover men jag sov till typ 2 idag (fått dåliga rutiner..) så är alldeles för pigg för att sova nu :( Ska typ titta lite på gossip girl haha. Kanske äta en macka eller något.. Nu ska jag fortsätta snacka med min carro på facebook!

godmorgon

Vaknade för ett par timmar sen, men det är svårt att gå upp när man har världens fetaste säng att sova i. Drog mig upp tillslut och har käkat lite frukost och snackat med isak på skype. Nu ska jag röra mig hemåt för att städa och hämta lite saker till nya lägenheten som jag har glömt att ta med hit.. Så jag skriver nog lite senare!

Hatar rubriker

Ligger i sängen i mitt nya ruuum, asnice. Har flyttat ihop med frugan för några veckar (typ 5.) Har inte lyckats få igång internet till min dator, eller mobil (eller ja, varken min eller karins pojken har lyckats. Jag tänker inte ens försöka, känns som min ''kvinnliga magi'' tar över så fort jag nuddar vid något tekniskt så det typ går sönder) så nu ligger jag med karins jävla mac dator och fattar ingenting. Har suttit och kollat lite på bilder från förra sommaren när vi var i spanien, men fan asså. Att få upp bilderna och så kändes helt omöjligt, och dessutom vill jag leka med camen men jag fattar inte hur man stänger av blixten, så bilderna vart fett fula. 
Slänger upp en gammal bild från mallorca (om jag får det att funka, fattar inte nya blogg.se heller) längtar tillbaka som faaan!

JA, DET SÖG JU LITE

Insåg nu att det va förbannat länge sen jag bloggade. Det va ju lite tråkigt. Har varit skara, liseberg, bröllop häst, pojkvän och en trasig dator. Så har inte haft tid. Men nu är min gamla dator tillbaks i rummet så ska jag sa till att min käre bror fixar den andra.
Har fått för mig att typ ta en spontan liten resa till Bora bora. Om typ sådär 2236 år när jag har sparat ihop pengarna alltså. Spontant. Inte svindyrt att bo där, kanske 8 tusen för en vecka, men själva resan dit? Wow. Har i och för sig bara kollat nån random sida men den ville ha 25 tusen. Och asså. Csn-barn har inte dom pengarna. Det sög ju. Ska vara lite emo ett tag nu. Är hungrig också. Och ensam, för min älskling sov här men han jobbar natt så han åkte för ett tag sen.. Blööö. Ska nog se om jag har nån film på den här gamla lådan

godmorgon!

Allt är packat och klart, lär bli upphämtad om typ en kvart. Förat blir det skara, antingen en eller två dagar eller så blir det kanske skara idag och liseborg imorgon, är dock halvtaggad på att campa. Är inte direkt kåt på att dela sovplats med en skalbagge. Aja. Det blir nog bra!

JÄVLA CHOKLAD

HATAR när jag har choklad på mitt rum, för jag kan seriöst inte sluta äta. Nu mår jag skitilla och inte fan kan jag gå och spy (alltså spy för att jag mår illa, inte för jag åt..) heller för då spyr jag upp mitt ppiller. Vilka problem!
Nu ska jag iaf ta en dusch och packa lite skit. Ska till Skara imorgon med minh älskling, carro, david och oscar. Road trip och sen blir det camping i skogen och skara sommarland! JAG ÄR SÅ INTE TAGGAD. Men timmy ville att jag följer med. Så jag gör det för hans skull. Han betalar typ allt åt mig ändå, hähä. Är dessutom arg på nelly som är försenade med mina skor som jag beställde till ett bröllop som jag ska till på fredag. Skickade ett arg mejl till dom och dom gav mig 39 kr att handla för. Seriously? Jag har inga skor som passar till min fucking klänning. Jävlar vilken tröst 39 kr är då. Jag ville ha mina skor, inte pengar. Kommer bli skitbra, får väl ta några av mina stilettklackar, när bröloppet ska vara utomhus vid ett stall. Kommer gå skitbra. Är så arg. Och mitt huvud gör ont. Och jag ville ut på krogen idag. Fml.

JAG SPYR PÅ MIG SJÄLV

Jag bestämde mig för att börja jogga förut, och jag klarade det typ. Va ute och sprang en liten runda varje dag. Sen tänkte jag ''Idag orkar jag inte, jag kör imorgon'' Tror ni jag va ute dagen efter? Nej. Jag är en sån där som måste köra allt eller inget, annars smiter jag ifrån det. Önskar att jag hade samma motivation för att träna igen som jag fick där helt plötsligt. Problemet är bara, jag vill bara bli lite fastare, jag vill inte gå ner i vikt. 158 cm och väger inte ens 50 kg, jag behöver inte bli smalare. Dock är jag rädd för jag kommer bli sådär fixerad om jag tränar. Och bara försöka banta istället. Gud, vilka problem vi tonårstjejer har. Kanske ska ta och träna lite mage eller något. Det ska jag fan. Fuck min feber. Styrketräning går ändå. 

HERREGUD

Någon som känner för att komma och hämta lite skor? Har dammat av skohyllan och passade på att rengöra alla mina skor och insåg hur jävla många det är asså.. Dom får fan inte plats längre. 31 par, och nu är ju ett par till på väg. Funderar på att rensa ut och kasta några gamla/slitna/fula skor eller så? Nä asså. Shit. Ska försöka trycka in alla skojävlar i bokhyllan och skohyllorna jag har nu. Ska bli intressant att se hur det här går..

 


SÅ JÄVLA SNYGGA!

Mina nya älsklingar som jag har beställt hem nu. Det är fan inte bra att vara 18. Bara att gå in på en hemsida och klicka hem det man vill ha och betala fakturan sen. Kommer inte gå bra för mina london-besparningar... 
 
 
 
 
 

Lat tjej

Har seriöst typ bara legat i sängen sen klockan 9 igår. Känner mig lite tjock.. Är hemma hos timmy iaf och förmodligen kommer hans mamma hem snart med daimtårta. Lyckan är oändlig.
Senare idag blir det stall hos lillpållen och sen har jag ingen aning... Funderar på att resa mig upp, men nää..

Gud vad praktiskt!

Dom har ju gjort om blogg.se så nu kan jag blogga från mobilen. Inga ursäkter nu då längre. Jag har egentligen ingenting att skriva. Bara att jag har världens finaste pojkvän och att alla borde vara avundsjuka för det. Godnatt.

RSS 2.0