JAG VILL BARA SPOLA FRAM TIDEN

4 retsamma dagar kvar tills jag fyller 18. Fattar folk hur jobbigt det är eller? Känns som ett slag i ansiktet. Jag skiter i krogen och jag skiter i körkortet. Jag vill bara ha mina förbannade, älskade Jeffrey Campbell skor som min underbara, fantastiska och suveräna pojkvän har beställt till mig. Låt mig fylla år bara..

FREDAG!

Har varit och klippt mig, övningskört och nu sitter jag och pluggar teori och lyssnar på underbara Broder Daniel. Kunde blivit en rolig fredagskväll men nej nej jag har halkbana klockan 9 imorgon. 18 om en vecka och går all in på körkortet, yes. Nu kallar högerregeln och anda vänjingsregler på mig, men varsågod carro. Det vart lite uppdatering!

UTTRÅKAD..

Kvällen har spenderats med plugg. Har omprov i växtfysiologi på tisdag så kände att för en gång skull ska jag vara ute i god tid och plugga nån dag innan istället för att läsa igenom allt på tåget till skolan. Kanske därför jag alltid får ig på såna prov.. Måste skriva en labrationsrapport också om vårat lilla fästingtest som gick ut på att typ kolla vart fästingar trivdes. Så jävla äckliga djur asså.
Imorgon fyller mammsen år, riktig gamling det där. Jag och min käre bror köpte ett halsband och en ring från Edblad till henne. Måste tipsa om det märket asså, han/hon/dom/vemsomnutillverkarskiten gör riktigt snygga smycken för okej priser. Halsbanden ligger runt 500 lappen och ringar runt 300-400 typ och det är ju ändå bra för ett lite finare märke ju. Gud vad ointressant jag är. Nu ska jag kissa sen ska jag börja med labrapporten och lyssna på lite dubstep. Sen ska jag äta och kolla oc.

SMARTA BLONDINER

Va i stallet med frugan idag, och istället för att kolla om det va fullt i ridhuset red vi ut i spöregn över en timme. Sen red vi förbi ridhuset på slutet av uteritten. Det va en person där inne. Och vi ba ''Fuck''. Hade typ 723075 lager kläder på mig och va blöt in till huden. Sen fick vi skjuts till gullmars av nån snäll tjej i grannstallet.
Pållen va superduktig, gick i vattenpölar och grejer idag! (Ja, han är rädd för vatten) och dessutom stod han helt still när jag spolade av benen på honom! :)
Blev inga bra bilder så slänger in en bild från typ förra veckan eller något när jag red ut i solen.. hellre det än regn. Fml.

RSS 2.0