DÄCKARNAS MÄSTARE TYP...

Hej människor!
Förlåt att jag inte har skrivit idag, men jag vaknade halv 12 typ och duschade sen åt jag. Sen funkade inte mitt internet sen ringdejag timmy så drog jag iväg till han och alex. Hahah egentligen skulle timmy kommit hem till mej, vi firade 5 månader (A) men han hade festat igår och var fortfande full.  Så han kunde inte åka nånstans, plus att mina föräldrar va hemma.
Hos alex hände inte mycket.. båda var fortfarande packade/bakis och så skulle odm typ äta lite, så satt timmy och snackade om nåt helt vanligt typ och poff. Så låg han däckad på matbordet och sov. ''Nej jag bara blundade'' Yeah right.
Och det hände ett antal gånger. Sen skulle han typ på toa och jag va ensam kvar med alex. Han ba; 10 spänn på att han däckar och pissar ner allt.
Hahahaha.
Sen åkte mamma och pappa iväg så jag och timmy gick hem till mej och bara mysade, sen skulle han hem efter ett tag och jag följde med han till bussen och passade på att köpa pizza. Helt onödigt för jag åt bara en fjärdedel. Mår illa av pizza... det är fetto mat typ :P
Iaf vi ringde Carro så kom hon ner ett tag, så snackade vi lite om att timmy skulle fixa lite cider till oss, yay. Men som jag skrivit innan har jag aldrig vart full och det tänker jag fan hålla på! Är sjukt stolt för det :)
Så nu sitter jag äntligen här och skriver. Carro ska messa mej när hon ätit (vem fan äter så här sent woot) och sen kanske hon kommer ett tag till mej så ska vi käka tårta haha.
Nu sitter det iaf typ 5 killar därnere, för storebror har ''fest'' dom dricker cola och spelar xbox. Tuffingar haha :D
Aja. Nu ska jag kommentara alla blogar jag hittar och få upp mina besökare hahah. Har knappt fått några idag för jag inte uppdaterat :(
Hörs senare ikväll, annars imorgon bitti. Åker till gotland imorgon btw så om jag inte hinner skriva så kommer det om ett tag iaf. På fredag/lördag.



5 månader idag älskling. Keeps getting better,mihih <3

Kommentarer
Postat av: Lona

haha men nice :P

2009-08-08 @ 22:06:31
URL: http://lonatrogen.blogg.se/
Postat av: smini'

sv; jaadå:)

2009-08-08 @ 22:18:57
URL: http://sminis.blogg.se/
Postat av: Anonym

grattis! :)

2009-08-08 @ 22:53:48
URL: http://eswalander.blogg.se/
Postat av: Vanesa

Måste ju säga grattis till 5 månader och håller tummarna för ert förhållande att det ska hålla <3

2009-08-09 @ 13:48:47
URL: http://onlyvanesa.blogg.se/
Postat av: Anonym

grattis =)

2009-08-16 @ 15:53:33
URL: http://thelifeaboutgloria.blogg.se/
Postat av: Amelie

naw, gulligt :)

2009-08-16 @ 19:18:56
URL: http://amalaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0