RELIGION

Känns som alla mina inlägg har börjar bli vääldigt tråkiga. Handlar bara om vad jag gör osv.. så därför tänkte jag nu (för carros skull, min enda trogna läsare, och för andra som råkar va inne på min blogg) skriva ett riktigt inlägg om ett ämne jag faktist gillar. Religion (och måste även erkänna att jag va tvungen att googla hur det stavades.. visste inte om det va religion eller religon)
Jag gillar religion för jag gillar att försöka förstå hur andra människor tänker, just därför jag vill bli psykolog senare. Gillar också att tänka på saker som gör mej förbannad, som tex religion. Aja nu till inlägget.
(Det är personliga åsikter så jag kör upp en påle i röven på den som skriver en kommentar att jag har fel) (haha påle i röven är ett så roligt uttryck xD)

För mej är religion något som osäkra personer tar till. När folk inte riktigt litar på sej själva och inte vet vad dom ska göra med livet så kanske dom har en gud att se upp till så kan dom följa Hans lagar och göra som Han vill.
Jag respekterar religion, visst. Men inte till överdrift.
Typ som nyss prata jag med carro om Jehovas vittnen (stavning?) och dom är ju helt ärligt dumma i huvvet och oallmäniblade. Tex om en tjej blir våldtagen drar hon skam över familjen, vetefan vad dom gör med henne sen, mördar eller? Nån som vet?
Liksom v-å-l-d-t-a-g-e-n betyder att det va mot hennes vilja, alltså är det äcklet som gjorde det som borde dra skam över familjen och hela världen.

Sen till klädsel osv.. varför ska muslimer täcka ansiktet för att dom är kvinnor? Varför gör inte män det? Bara för att kvinnorna är underlägsna. Sverige borde ha ett jävla slöjförbud, det är bara löjligt.
Min kompis mamma gick runt i short och thsirt i egypten tror jag det va och då började barn kasta stenar på henne för att hon inte täckte kroppen?
Om inte andra länder kan acceptera våran klädsel, varför ska vi då acceptera deras?

I andra länder får tjejer nästan aldrig gå i skolan, vilket jag tror är för att dom inte ska få veta hur det är i resten av världen. Blir dom allmänbildade så kanske dom gör uppror eller vad man ska kalla det.

Sen finns det vissa religioner jag tycker är jätte bra, tex Buddishm, där man inte har nån gud utan istället dyrkar Buddah.
Deras sett att leva, att inte vilja ha saker utan bara vara nöjd med det man har, och att finna sej själv. Det är en rätt klockren religion tillskillnad från Islam och Kristendom (katoliker är lite värre än protestanter tycker jag)

Så det är inte bara islam jag inte gillar (så ingen tror att jag är typ rasist eller nåt) eftersom jag inte gillar allt för kristna heller. Det får verkligen inte gå till överdrift.

Om man ska be till sin gud typ 5 gånger per dag. Varför? Om gud är så god har Han väl överseende om man bara ber tex en gång i veckan? Bara man lyder alla regler (typ trycka ner kvinnor, våldta dom sen säg att dom är äckliga, ät inte kött bla bla) så borde det väl inte spela nån roll hur ofta man ber?

Och offra gåvor. Kom igen haha. Kommer inte ihåg om det va buddismen eller hinduismen som hade nåt som kallades Puja, när dom först offrar mat, sen äter dom upp maten, som en liten fest typ. Kan dom inte bara fixa mat och äta den med en gång? Gudarna kan  inte äta. Dom existerar inte. Och om dom gör det så kan dom ändå inte äta. Dom är typ andar?

Hade massa ideer på vad jag skulle skriva när jag satte mej men sen försvann allt. Och nu är jag pömsig.
Ska bädda rent i sängen (wiho) sen sussa. Imorgon ska jag klippa håret sen träffa min älskling, äntligeeeeeeeen!!
Såvida ingen av oss blir sjuk iaf(båda mår halv bra)

Aja natti natti på er :)

btw, ifall nån jätte religös skulle läsa det här så ta inte illa upp, det är bara mina åsikter :D

SUR

Jag tänkte duscha, sen va jag tvungen att skicka en bild på mejlen till mamma, sen precis när jag va klar tar pappa dushen. DAMP!
Och jag är trött.. och sur.. och jag saknar timmy :(

Men imorgon får jag iaf åka iväg på spa, finally :D Med mamma farmor kusiner och faster, på sandviken tror jag det hette, ska bli riktigt nice :)

Imorgon... <3


TOPSHOP

Hello.. va i skärholmen idag med elinpelin och karin :) köpte bara trosor.. det enda jag bestämt mej för att inte köpa xD har så jävla många nu eftersom jag köper typ 5 i månaden.. får slänga några ''gammla''

hände inte så mycket där.. påvägen dit va det lite kul.. på bussen..

vi åkte förbi södra djurksjukhuset

Jag- åh.. södra djursjukhuset
Karin- Varför går det in en tant där utan hund eller nåt annat djur?
Jag- Hon ska avliva sin hund :O
Karin- Men hon har ju ingen hund med sej
Jag- Hon ska hämta sin avlivade hund :D ''Nu vill jag ha min hund, jag saknar den'' ''Men tant Åberg vi har ju sagt..'' ''Nää ge mej min hund nu'' ''Men den är avlivad ju'' ''Nää ge mej min hund!''
Karin- hahaha vad fan ?

Söta trosor, me love topshop :D

ROMME!

tjotjo på den här lilla bloggen som ingen läsaer förutom carro :D skriver för din skull baby ;)

idag har vi haft friluftsdag, va i romme och åkte snowboard. eller aah.. åkte i några timmar sen satt jag och min älskade bt i en backe en halvtimme sen åkte vi till en värmestuga där vi satt i en och en halvtimme :P ;D
Mycket skönt.
Medans vi satt där inne så fortsatte dom vi åkte med, karin carro isak och tom, att åka. Sen skulle tom ta en annan backe en alla andra så dom skulle möta honom där nere. Dom glömde bort honom så han stod och vänta innan han tillslut åkte iväg ensam.. stackarn :P

Bt and moi :D så vackra haha...


Och så lilla jag. Återigen. så vacker. hahah xD jag gillar mitt ansikts uttryck :D


GODMORGON

HAr precis fixat mej, nu ska jag äta sen ta bussen till vårdcentralen så dom kan tömma mej på blog igen -.- fast har ju inte vart där på en månad så fick iaf vänta länge den här gången. Men ändå. Blä! :(

Föresten så är jag fortfarande lika irriterad på allt.. plus att mitt franska prov är idag.. hehe. Det kommer gå åt helvete.. funderar på att inte komma dit alls ? vara på vårdcentralen, sen sjukanmäla mej eller nåt och jag vet inte...
Men nej, jag ska ha full närvaro idag. Har ju redan missat halva veckan för jag va sjuk, Inte bra.. inte bra..
jaja puss på er.

IRRITERAD

Jag är sur på alla nu typ.
Mamma vägrar låta mej åka till gotland med kompisar i sommar, för alla festar där, jag säger att vi kan bo på ett lungt ställe men det får vi inte heller.
Därremot får jag åka till skåne. Okej vi jämför. Biljett till skåne 1023 kr, båt till gotland 143 kr.
Men sure, hon får gärna betala min biljett i såna fall -.- bitch.
och så är jag sur på timmy för han är efterbliven. bitch.

Och jag är sur på mitt franska prov jag har imorgon eftersom jag inte fattar ett skit, och inte har pluggat så jag kommer få ig. bitch prov.
Jag är sur på min franska lärare för hon är så jävla dålig och vägrade ge mej vg förra terminen fast jag hade vg på alla prov förutom ett oförberett som jag fick g på. Då kan jag ju inte ''använda språket'' såklart. bitch.
Därför tänker jag skita i ´franska den här terminen, så får hon väl ge mej ig om det är så jävla kul. bitch igen.

Jag kan inte tröttna på ordet bitch, i love it.



Update: Jag är sur på swebuss också, för dom inte har några jävla datum som bussarna åker på

FETTODAGEN

Har precis kommet hem från ica. Första gången jag va ute på 2 dagar =O det va kallt.
Nu ska jag äta typ middag.. en macka eller nåt, har inte så stor matlust när jag känner mej sjuk :P

Sen jävlar ska jag äta en fettobulle (mitt ord för semla) och kolla på House. Yay.. ?:D

Btw; Timmy jag tror inte du läser min blogg men om du gör det.. JAG HATAR ATT DET SKA VARA SÅ JÄVLA SVÅRT FÖR DEJ ATT SVARA SNABBT PÅ SMS! EN EFTERBLIVEN 3ÅRING ÄR BÄTTRE ÄN DEJ PÅ DET =O
(men jag tycker om dej ändå :D<3)


PALMA <3

Den här bilden är så jag. haha i love my phone <3
Jag saknar palma.. det va varmt där...
Fast jag dör av garv varje ång jag ser den här bilden.. va typ 13 år.. xD

JAG HATAR DEJ

Vet du hur mycket du förstört mej och mitt liv ?
Jag har så jävla svårt att lita på folk nu, jag kan knappt prata om känslor och sånt med min egen kille. Är du nöjd nu ?
Du är så äckligt, helt ärligt. Gå till din flickvän isället och lämna mej ifred. Jag tycker synd om din tjej, och vill inte ens veta hur många gånger du har vart otrogen mot henne.
Undrar om du läser det här..hoppas inte. smutsiga mäniskor som du har inget att göra på min blogg.

Du är vidrig.


HEJ SJUK!

Jag är cp förkyld. Det är inte kul :O
Ont i huvet och helt snorig (varsågod för informationen haha)

Och så kan folk inte lämna mej ifred.. låg och sov i en varm mysig säng så smsar mamma och vill att jag ska kolla om hon hade stängt av sin plattång, då måste jag gå upp. Den va avstängd. Sen ringer brorsans väckarklocka typ 10 gånger, den låter ashögt med fanskapet vaknar ju inte av den förns efter 20 sekunder typ.
Sen ringer carro och undarar vart jag är. Sen somnar jag om. Sen smsar katarina, sen somnar jag nästan om sen ringer thess. Man ba; lämna mej ifred buhuhuhu!
Eller nåt sånt.. typ.

Och idag måste jag ha nåt att göra.. hemma.. ska fördriva tiden, kan inte somna om igen nu. Tack för det! -.- (nej då jag älskar er bara inte när jag är sjuk!)

är den 15;de idag.. vilket betyder att gymnasium skiten ska vara fixad, and it is! Har äntligen bestämt mej :D

Jag ska gå på berga, no matter what, men min älsklings flummunge Hanna :) Även känd som anus :D
Ska gå häst profil med sam inriktning :)
Ändå problemet är att jag måste åka hemifrån 20 över 7 för att va där när man börjar (20 i 9) blää.. vill bo på internatet men det tycker pappa är för dyrt. Ska kolla upp bidrag och sånt vad man får och om jag ens kan få det. bor kanske för nära. Nån som vet ?
Aja.. magen vill ha mat nu. Den är fetto -.-
Puss hej

JAG SAKNAR MITT BLONDIE HÅR...



MINERAL PUDER

Eftersom mitt puder är borta (rip) och jag inte har några pengar (jo men jag är snål) så använder jag lte olika puder jag hittar hemma..
Hade ett mineralpuder från wet & wild, måste bara säga att det är awesome :D Sitter bra, men har du mycket finnar kanske det inte är så bra eftersom det inte täcker så mycket.. men i like it. Den låter liksom huden synas igenom och jag gillar inte att  se så sminkad  ut :)
Men tyvärr tog det slut igår.. så nu använder jag ett pider från i.d mineral eller vad fan det heter. Det suger.
Det känns kladdigt på huden och täcker för mycket. Plus att det är fan dyrt ? :S det från wet & wild kostar typ 75 spänn har jag för mej :P
Billigt och bra haha..

USch min hud är kletig D:

Nu ska jag äta sen ska jag hem till min lilla älskling :D
FAst han fick lova mej att vi inte skulle fira alla hjärtans dag på nåt sätt. Hatar den här dagen.. haha :)

VILKEN HÅRFÄRG SKA JAG HA EGENTLIGEN ? BLÄÄ!

Naturlig :


Onaturlig:


Jag vet. jag blir inte bra på bild. De bara är så, deal with it. :D

haha thess, du är så smart !

Jag - Jag ska träffa timmy idag :D saknar han..
Thess - You want to get laid?
Jag - And... and the hugs and kisses :D
Thess - But mostly, you want to get laid.


-

Va ju rätt ''varmt'' igår så när jag klädde på mej nyss tog jag bara tights på mej, sen såg jag att det va minus 10 grader ute typ. Kallt. Och jag orkar inte byta om till jeans så satte bara på mej ett par tights under också. Så nu ser mina ben ännu tjockare ut än vad dom är. Gör mej så lycklig -.- Jag hatar vinter..

saknar sommaren, saknar gotland med timmy! Fan vad nice det va.. sakar att va på katarinas landställe med mina bebusar. Jag hatar vinter. Jag hatar höst, såklart.  Jag gillar endast våren för att det är början på sommaren..
Vill ha sommar... typ nu

på gotland med älsklingen...

Shopping :)

Hellu, har bestämt mej för att bättra på uppdateringen lite :)

Börjar med en skit bta låt karin tipsa om.. eller låt.. det är ingen som sjunger :P

River flows in you - Yiruma



Har vart i skärholmen idag med carro, letade skor. Men hitta inga :S Behöver typ några stövlar, svarta, som man kan ha när det är slask istället för uggs eller gympaskor :P
Donno why men så fort jag sätter på mej stövlar känner jag mej som en hora. Haha tycker det är skitfint på andra men på nåt sätt så.. horigt på mej :S
Så det vart inga skor :D Däremot en locktång och nagellack :)


Wella Professionals, rea 299 kr. Gjorde nyss ett patetiskt försök till att locka håret, är ju fan svårt ? :S Men bra va den :D är bara jag som är dålig haha (A)


Rosa och vitt nagelack från depend. 25 kr st :P båda är glittriga så tänkte göra fransk manikyr typ fast det blir glittrigt :D så typiskt ''hej jag är tjej'' haha :)

HAHA :D

Anonym om HEJ JAG HAR TRÅKGIT:
men jävla tönt!!!
hahah vadå Har du rökt: Det har väl typ alla.. :P
NEJ BARA ÄCKLEN SOM DU




Skojar människan med mej ? =O

Om jag är äcklig borde du inte sitta och kolla igenom min blogg. Det inlägget skrev jag i agusti...
Och sök hjälp för dina humörsvägningar, du kan skada folk i din närhet =O

hahahhaha... jag dör xD





haha, va tvungen att lägga ut bilden :D

Onykter Elin,                     Onykter Karin,         Nykter (men allmänt cp) timmy

BLÄ

Asså seriöst, jag suger på att uppdatera. Men det är inte mitt fel.
Eller jo det är det ju men vi kan låtsas att det är.. hm.. timmys fel. Precis, det är timmys fel att jag suger :D på att uppdatera alltså. Haha nu blev det fel.
Okej jag håller käften.

Ni får överleva med en jätte fin (ful) bild på min Snutteplutte Älsklingsbaby (mohahah) och en låt.

Om ni undrar varför jag är psykstörd nu är det för att jag har vart ensam sen halv 4, utan nån att flumma med. Jag blir såhär då.
Hejsvejs 

Btw: Jag tog jätte söta kines bilder på bilden idag :D 



RSS 2.0