UNDERBAR

Fyfan vad han är duktig, helt ärlig.
 

LANDET FREDAG TILL SÖNDAG

Imorgon så åker jag carro elin och karin till katarinas landställe :) Så kommer förmodligen inte uppdatera nånting haha, eftersom jag inte har  nån dator då :)
Ha det så bra, sweets <3

SÅDÄR JA...


Då har man beställt ett presentkort då.. 100 kr på hm :) *yay*

STRESS...

Hej bloggen! Förlåt för jag inte har uppdaterat något, men jag har haft annat att göra. i Måndags kom carro hem till mej så typ bakade vi och så (blev katastrof) sen kom karin också hit, hon är ääntligen hemma!! Iaf sen sov karin hos mej vi typ hyrde film och sådär, sen dagen efter sov vi hela tiden sen gick vi upp åkte och lämande filmerna sen stack vi till carro och va där ett litet tag sen hem igen haha. Karin åt hos mej sen åkte vi hem till henne och kollade film och så sov jag där. Och nu sitter jag hemma igen, vaknade för 2 timmar sen så åt vi sen drog jag hem, nu har jag precis duschat och ska fixa mej nu sen ut igen och träffa timmy så fort han har slutat jobba.
Och jag som för det mesta bara är hemma och gör ingenting. Aja nu har jag inte tråkigt iaf :)
Men jag bloggar mera sen.
Slänger in lite bilder också. Bland annat en på mej och karin också. 2 år sen, och då hade jag färgat håret mörkare och det hade växt ut lite. Riktig fail bild alltså.. haha. Men aja, puss så länge vi hörs senare.

Karin och jag våren 2007..

Ser ni det vita..? Det är mina ben, jag satt i skåpet. Haha borde fan gå i terapi för det där..

" random killar, sen carro elin katarina linda och jag sitter ner :)
det va typ.. i sjuan tror jag :P

Och i vintras.. haha fin osminkade mej, Men jag mötte en kändis, wiho!

.


WTF...?

Vad kollar egentligen människor på youtube på för filmer..?

JAG SAKNAR DEJ, ÄNGEL. HOPPAS DU HAR DET BRA DÄR UPPE.

Jag vet inte varför, men loggade nyss in på playahead, och hamnade på din sida.
Och så kommer minnena... jag kännde dej bara i 2 år, fyran och femman. Och damn, vilken tjej du va! Trots din sjukdom så var du alltid glad och snäll. Pigg och steget före hela tiden haha :)
Men ja.. kan ju inte säga att vi va bra vänner.
Men när vi började fyran och det va en helt ny klass.. och du jag och 2 andra tjejer fixade ens liten tjej fest typ för att alla skulle lära känna varandra, blev en sjukt rolig kväll. Minns att vi satt i mitt vardagsrum och åt hamburgare, skrattade pratade och kollade på film.
Sen började vi ogilla varnadra lite. Fast bara så att vi inte brukade umgås och så, men prata kunde vi ju.
Sen skilldes våra klaser och vi började i olika skolor.
Sen julen 2006 sa mamma att hon behövde berätta en sak för mej. Hon berättade att du hade åkt nånstans för att göra typ en celltransplation eller vad det heter, och det slutade inte så bra. Du fanns inte mera liksom.
Den söta lilla tjejen som jag gick med i samma klass för ett tag sen, som alltid kämpade på och va glad, hade dött.
Jag grät inte eller nåt, tyckte att det va synd men jag tänkte liksom inte riktigt på det. Jag fattade inte helt enkelt.
Nu, nästan 3 år senare så¨fattar jag verkligen vad som hänt.
Jag vet att du lätt är den sötaste lilla ängeln där uppe! Utan tvekan gumman.
Och även om jag inte kännde dej så bra så sitter jag typ och bölar när jag skriver det här.. Jag vet att det är fånigt men jag kan inte hjälpa det. ;)
Men iaf, du vet att alla här nere tänker på dej och saknar dej.
Rip Linnea Näslund Sundling ♥

HEEEEMMMMAAA!!

Äntligen! Det är allt jag säger liksom...
Jag hatar att vara på landet... medans alla här i stockholm typ blivit bruna för det vart ganska bra väder..? Iaf, så har jag vart i nyköping med pissväder och det regna typ vajre dag och klart man inte kunde sola då ju och nu e jag blekfis igen. Suck :P
MEn skit samma, nu är jag iaf hemma och imorgon ska jag hem till pojkvännen.. har inte träffat han på nästan 2 veckor ju. Ska ta bussen typ 20 i 6 så jag e där tidigt haha, längtar!
Nu sitter jag iaf och väntar på att mina naglar ska torka och sen ska jag ta en dusch... varmvattnet tog slut på typ 10 minuter där borta så längtar efter en riktig dusch nu!
Jaja, det är allt jag orkar skriva idag är sjukt trött, nu ska jag chatta vidare med carro bebis som nysskom hem från kroatien. Lyckobarn..
Men nu vet ni att jag lever iaf så skriver jag mer i morgon kväll, och fuck jag ska ha mina besökare tillbaka!!! Skit kul med 5 per dag som jag har just nu för jag inte kunnat blogga...   absolut minst 40 får det ju vara... men såklart man ska ha mycket mer än det ju ;)

HEMMA HOS MORMOR OCH MORFAR

Åååh vad skönt att kunna skriva lite, men det blir bara kort eftersom vi ska sticka nu typ... har vart på stan och shoppat lite (bilder när jag kommer hem) och nu ska vi till en ''släkting'' och fira henne för hon har fyllt år typ :P Ska iaf få träffa mina kusiner som jag inte ser så ofta så det blir väl helt okej...
Aja jag lovar att skriva mer när jag kommer hem. Ha det så bra så länge.
Puss <3

IDAG ÅKER JAG...

Har precis duschat typ och nu ska jag fixa mej och så.. sen vid kanske typ 1 så åker vi.. Först ska vi till Farmor och vara där tills lördag, sen så åker vi till mormor och morfars lansställe, och är med dom i typ 1 dag sen åker dom iväg och vi får stället för oss själva. Mamma sa att dom kanske kommer hem till oss så därför skulle mitt rum vara städat, jag vill fan inte att dom håller på och är i MITT rum. Det är just därför det heter mitt rum, mitt och ingenannans. Ska fan låsa min dörr så dom inte kommer in.
Och som sagt blir det inte heller nån bloggning på ett tag. Ska försöka fixa det där med mobilblogg men jag vet inte om jag kommer lyckas.. men ni får väl hålla utkik efter uppdatering. Annars kommer det när jag kommer hem.
Men har säklert inte så mycket att skriva om på landet ändå. Kommer typ bara bada.. eller nåt.. det enda posetiva är att mitt hår kommer blekas för jag e ute så mycket och karin kanske kommer ner i några dagar. Nu vill jag bara hem till min pojkvän och typ krama honom i en evighet och säga förlåt typ tusen gånger, för jag är en idiot. Det här var smset som jag skickade till han igår..

Vet du vad? Du är precis som alla andra.
Du säger att man kan messa dej när som helst
om det är något och du säger du bryr dej, när
saken är den, att du faktist inte gör det.
Så säg bara sanningen och att du inte vill veta
mina problem för det du håller på med nu sårar
bara. Dra åt helvete.

Så älskling om du läser det här, jag är så jäävla ledsen för det jag skrev, även om jag sa det direkt efter igår. Skulle göra allt för att liksom bara ändra det så jag aldrig skickade. Jag vet att du försökte vara snäll och hjälpa mej men som jag säger, jag är störd, det är därför allt har blivit såhär för mej.
Men du betyder massa snälla inse det..


Ha det så bra medans jag e borta och keep on reading, vilket ni inte kommer göra men ändå.. vill inte komma tillbaks och bara ha 5 besökre per dag liksom.. :(
Men iaf, ni får ha det extra bra så ni har det bra för mej också liksom för dom här 10 dagarna kommer bli ett helvete.
Ibland hatar jag verkligen mitt liv.


HAHHA FUL

Okej, det finns en bloggare jag hatar. Hon är ful och helt ärligt ganska äcklig. Väldigt kul att skriva små taskiga kommentarer till henne faktist (jag skriver ju inte anonymt så då e det okej ;))
Här i ett inlägg och en kommentar till det som någon har skickat. SÅ JÄVLA KLOCKRENT :)


NYKÖPING..

Ska tydligen till nyköping imorgon.. så nu håller jag på och packar. Kommer hem nästa lördag. Skit kul... Blogga kommer jag inte heller kunna göra för det finns inget fucking internet där.
Men bästus karin kanske ska komma ner i några dagar nästa vecka. Då dör jag inte iaf...

Aja, nu ska jag packa vidare lite


JAG HATAR NYKÖPING OCH DET SKABB LANDSTÄLLET VI SKA SOM INTE ENS HAR EN FUCKING DISKMASKIN

JAG SKA FAN HA SÖMNPILLER

Godmorgon på er! Sovit gott?
Jag tror fan jag ska sticka och köpa somnpiller. Spelar ingen roll vad jag gör, kan ändå inte sova på kvällen. Somnade typ 4 inatt och det va för jag tröttade ut mej för jag låg och hade ångest och grät i typ 2 timmar. Hahha vet inte ens varför :D Senast jag grät var liksom i vintras för jag va hes och inte kunde sjunga. Då vet ni också hur mycket jag tycker om att sjunga :)
Jaja.. nu sitter jag här och ska snart hoppa in i duschen och fräsha till mej lite. Behövs...


Förresten.. är det någon som har tips på bra silver schampoo även om man inte har färgat håret ? MItt e så gult och fult liksom... Nu har jag sheer blonde typ platinum to champange men det kanske inte är silver schampoo för som jag har fattat det ska sånt sitta i ett tag ? Aja nu i duschen ska jag prova och låta det sitta i typ 10 minuter en kvart eller nåt. Men annars får ni ge mej tips, blir skit glad då!!
puss på er.

FÖRLÅT...

Jag har verkligen blivit dålig på att uppdatera. Men jag orkar inte just nu, det blir bara för mycket. Men ska skriva snart jag lovar.

KOM IGEN, BLI MEDLEM, IAF FÖR MIN SKULL? (a) NI BEHÖVER JU ALDRIG LOGGA IN..

http://www.gratismode.se/?c=12555      få presentkort i princip vart du vill!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=47759   presentkort på kicks hm och åhlens

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=14450    presentkort på typ nelly.com och hm och sådär, evt inte exakt

http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2360    present kort på dom flesta sko affärer

SNART SKA JAG UT...

Kan inte sova så jag ska sticka till timmy så fort bussen går haha :) Vilket den inte gör förns typ 5...
Aja, jag är fixad och klar iaf hihi..


SHOPPA...!

Godmorgon på er :D
Har ni sovit gott..? Det har inte jag. Haha kan aldrig sova förns typ klockan 4,, :/
Iaf! idag ska jag träffa en kompis, min förra bästavän som jag inte har träffat på typ 2 år snart.. ska bli skitkul att träffa henne igen :)
Vi ska till skärholmen och shoppa, fast jag har bara typ 400 så det bli kanske inte så jätte mycket shopping.. haha. Men ändå ;)
Min kamera har lagt av igen... så det blir typ ingan bilder eller nåt.. men jaja. Så blir det ibland.
Nu ska jag fixa klart mej med sminket.
Men vi hörs när jag kommer, puss ;)

Bild på mej när jag är tyyp.. 5 år kanske ?

DESIGN KOMMER

Försöker fixa en design nu. Är inne på nån sida där det står hur man gör, men ni som känner mej vet att det kommer gå åt helvete iaf haha (A)

KOMMER DU HEM SNART...? JAG SAKNAR DEJ!



Det är så jävla tomt utan dej här, bvän. Vill bara att du kommer hem nångång... <3

EMMA HAR SKAFFAT BLOGG.

Det va bara det jag ville skriva hahha :)
Here it is.. http://theblondegirl.blogg.se

-

Jag och min kompis kör sten sax påse på msn. Jag kan vinna om jag fuskar :)


Och såhär ser det ut hela tiden när jag förlorar :)

NU SKA JAG KOLLA FILM OCH ÄTA GLASS..

Ska se ondskan på min nästan obefintliga tv nu, fast den har redan börjat haha. Men skitsamma har redan sett den så jag fattar nog ändå :)

haha osminkad och det ser ut som jag har dubbelhaka :D

SNÄLLA GE MEJ NÅN AV DOM HÄR, JAG VILL HA..!


LÅÅÅÅNG NATT HAHAH..

Hej sötnosar!
Förlåt att jag inte har bloggat men aah.. kom precis hem och har bara varit vaken i typ snart 2 timmar..? Förjävligt..
Jag hatar verkligen att sova bort en hel dag, känner mej så misslyckad då typ :)
Iaf :) Igår kväll så typ kollade jag och emma film, vi såg ju först i taket lyser stjärnorna sen gick vi ut till ett rum i hennes garage där vi skulle sova. As mysigt rum faktist :) sen  kollade vi på One missed call tror jag den hette. Jag trodde det skulle vara skitläskig så i början satt jag och va as rädd, men insåg tillslut att den inte va så läskig haha så slappnade jag av lite :)  Sen ringde vi till Timmy för han va ute och gick med sej själv, så jag tjatade på att han skulle komma till älvsjö men han ba; neeej det är så långt bort, jag pallar inte. Men jag är ju jätte bra på att få som jag vill och han kom till älvsjö så typ 2 så stack vi ut och träffde han och va ute i typ nån timme, först satt vi på gatan och snackade lite, jag satt och sniffade på en cigg (får inte röka för jag ska ha pengar men jag älskar det, så jävla gott haha!) och sen satte vi oss i en park.
Han tyckte vi tjejer är onödiga för vi alltid är så osäkra på oss själva..? Fatta inte exakt vad han menade med det, jag menar det finns ju tjejer med självförtroende :)
Men sen gick vi hem till emma igen och vi kollade en till film och halv sov lite och flummade, sen skulle timmy hem och jag följde med han en bit till pendeln, fast vi gick typ 50 meter sen la vi oss på vägen och typ prata lite och jag ville sova..
Haha men han åkte tillslut hem vid typ halv 7 och jag och emma gick och la oss och somnade runt 7 och vaknade halv 4 när hennes mamam väckte oss :)
Så nu ska jag väl typ.. duscha haha! Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. det enda jag vill nu är typ sova, men nej jag tänker inte göra det :D

BLOGGAR HOS EMMA...

Sitter hemma hos emma just nu, och kollar film. I taket lyser lyser stjärnorna, men har typ sett den tusen gånger så jag kollar inte riktigt.. hehe.
Stör mej på mamman. Hon är jobbig hahha!
Aja bloggar mer sen när jag kommer hem, men nu vet ni iaf att jag lever ;)

Emma här

hejsan, det är emma som skriver :) ingen kanske vet vem jaau är men jag är bäääst! hihih jag driver bara.
jag och ebba ska snart dra ut, vet däremot inte vart, haha. ska lägga upp några emo bilder på mig sedan.

nu ska jag tipsa alla tjejer ( och killar) som har dåligt självförtroende och tycker att dom är för tjocka;

Ställ er framför spegeln och säg något som ni gillar på eran kropp, ( det hjälper faktsikt).

O
m ni väger mellan 40-60 kilo och är tjej så är ni precis som alla andra.

S
luta inte äta, svält er osv. det är det sämsta sättet att gå ner i vikt fint. utan ät regelbundet men vanlig mat tills ni blir
mätta och strunta i godis  och sånt :) men man ska oxå unna sig godis och sånt ibland :)

Börja tänka på det bra egenskaperna ni har istället för att fastna i det dåliga.

det var några tips från emma the best idaag!                                   
  

bye bitches


NY DUSCHAD

Nu har jag precis duschat, haft ansiktsmask hårinpackning och rakat benen. Känner mej så jävla fräsh haha.
Men börjar typ bli lite torr ska ska attackera mej med body lotion sen ska jag klä på mej och fixa mej lite.
Och komma på något att göra idag...


HAHHA

Hahah min storebror ska precis få börja övningsköra (och han är 18 snart, så jävla seg =O ) och här va disskutionen vid frukosten idag. haha..

Pappa- Men vart ska vi övningsköra då..?
Mamma- Jag vet inte.. inte vid Kungens Kurva iaf, så mycket folk där nu.
Jag- Kan man inte bara köra runt här i området? Får jag följa med? :D
Pappa- Aah.. det får du väl. Men vi ska inte köra där det e trafik ju.
Jag- Haha är han så dålig?
Mamma- Nej då. Men vilken bil ska vi ta?
Pappa- DIN!
Jag- *ASGARV*
Bror- Men hallå..? :(


Haha mobbad :)

Och tack till alla snälla kommentarer som jag fick nu, ni är fan guld :) Klart jag inte bryr mej om elaka kommentarer men alla snälla värmer ju helt klart. Puss

SOV GOTT

Nu ska jag sova, utan att tvätta bort sminket eller nåt.         Fräsht. Men orkar inte bry mej, hihi. Sov gott nu sötnosar <3

MEN GRATTIS, NI HAR LYCKATS FÅ MEJ ATT BLI SUR

Nu är jag fan förbannad, och det händer inte ofta, och verkligen inte utan en riktig anledning. Men jag är så jävla trött på alla ''coolingar'' som kommenterar Anonymt. Iaf negativa anonyma kommentarer.
Här är alla negativa anonyma kommentarer jag fått. Inte många men ändå..

 

Och helt ärligt. Tror ni verkligen man blir sårad av att någon som man aldrig träffat kallar en ful, tjock osv bakom sin lilla datorskärm?
Fattar inte eran mening med dessa kommentarer. Varför inte skriva något bra eller inget alls? Vad fan är erat jävla problem?
Jag tar verkligen inte åt mej av dessa kommentarer men jag blir irriterad och sur. Men inte direkt så jag tänker ''Åh nej, någon lien äcklig unge tycker jag ser ut som jag är 12 år, måste ha på mera smink och pusha tuttarna!"
12 år my ass? Jag vet själv hur jag ser ut, ni har ingen anledning att kalla mej ful eller så right? Jag ser mej i spegeln varje dag, så tro mej. Om NÅGON vet hur jag ser ut så är det jag.
Och ni som kommenterar typ hur Dessie Kissie och Paow ser ut? Ni skriver att dom är fula osv.. ni är så jävla avundsjuka.
Jag kan säga såhär... : Jag gillar verkligen inte Kissie och Paow. Visst jag kan skriva en liten ''elak'' kommentar till dom ibland om jag är på dåligt humör. det är omoget och jag vet inte varför jag gör det. Skriver dock ALDRIG annonymt, utan har med både namn och blogg adress. Men dom är verkligen inte fula? Och Dessie som alla håller på och kallar fjortis osv osv... hon är inte fjortis. Vet ni ens vad det är eller? Jävla idioter...
Ni är så sjukt trångsynta, ni kan inte acceptera att alla inte ser ut som eran ideal av perfekt.


Samma sak som med sneda blickar på stan. Been there, done that. Så jag vet varför ni gör det tjejer. Ni höjer erat riktigt jävla låga självförtroende, genom att tro att ni sänker andras! Och saken är den. Ingen bryr sej om ni kollar snett, och om dom gör det så har dom nog väldigt dåligt självförtroende redan och det sista som behövs är en sne blick. Låt bara alla vara. Är så trött på sånt här skit.
Växte fan ifrån det här när jag gick i sexan! Snea blickar, söka bekräftelse, och göra drama bråk med kompisar och snacka skit.
Säger inte att jag är mogen och bla bla, för visst jag snackar också skit om folk. Jag är inte så jävla snäll hela tiden. Men jag förlorade en vän som jag vart riktigt tajt med genom att snacka skit, så om du ska prata om någon, får det fan inte vara din vän.

Vet inte riktigt min mening med det här inlägget.. inte direkt så att någon kommer bry sej. Men för någon smart människa kanske det går upp ett litet ljus eller något..? Kanske?

Aja. Nu har jag avreagerat mej och tänker inte tjata mer om det här.

Och nej jag tänker inte måla över ip adresserna på kommentarerna. Vad ska ni göra åt saken, stämma mej?


Jag ser mej i spegeln varje dag. Jag vet att jag ser ut sådär, och jag vet att mitt smink är helt fläckigt så ni behöver inte kommentera det heller =)

DESIGN TÄVLING

Är med i en tävling om design http://amandabjorkman.blogg.se/2009/july/designutlottning.html?_tmp=ffb5b23f38757b39c92364968caf57c6a1cb71db på den sidan :D

PLATTA SKOR!!

Hellu :)
Förlåt för jag inte har skrivit nåt.. men vaknade klockan 12, duschade fixade mej sen stack jag och mamma och ''shoppade'' lite. Fick en bh och ett par skor, tack mamma <3. Så nu har jag äntlingen ett par platta som jag inte får skav av. Tror jag. Har inte testat dom än haha, va så jävla mycket kö så pallade inte testa båda..
Sen kolla vi på jysk och ikea efter säng. men vi har typ inga pengar just nu så jag får vänta ett tag innan jag får den :P
Tycker alltid att alla e så hårda, men hittade en hyffsat mjuk iaf på ikea som kostade typ 3900? SKa nog få den sen, när vi har pengar haha.

Dom här köpte jag. Fast i vitt, Fans ingen bild på dom på hemsidan och pallar inte fota..

GODNATT BLOGGEN

Nu ska jag snart sova. Iaf stänga av datorn, sen kanske se en film eller nåt :)
Gick ju upp halv 4 imorse för jag inte kunde sova så jag är ganska trött nu. Haha
Jaja, sov gott :)<3

LÅT <3

Herrejävlar haha. den här har jag inte hört på typ minst 5 år..?

SÖTNOSAR..

Godmorgon på er :D Allt bra?
Själv är jag trött som fan... vaknade klockan halv 4, sen halvsov jag fram till klockan 5 då gick jag upp och duschade :) vet inte hur, men jag han duscha (shampoo balsam raka benen osv..) och sen borste ien håret (det är fortfarande jätte blött..) OCH sminka mej, med lite puder&mascara på en halvtimme. Jag är fan bra ju :D
Nu är klockan iaf 5 över 6.. och jag ska med en buss 20 i 7. Tänkte inte åka så tidigt, men whatever. Har inget annat att göra.
Iaf, jag ska till min kille idag, mohah ska ju ringa och väcka han.. hehe.
Och idag har vi vart tillsammans i 4 månader =O utan avbrott. Annars e det typ 5 eller 6 totalt? Jag vet inte riktigt. Men aja, 4 månader är längsta för mej nånsin haha...
Men nu ska jag fixa till mitt hår. Ser ut som ett skogstroll just nu :)

8/3- 09 älskling.

RUBRIK SAKNAS

Asså. Jag är trött på det här, okej?
Jag fattar inte vad som har hänt, vad jag har gjort? Du hatar mej utan anledning vad fan.
Jag saknar dej inte, faktist, men ändå så hade vi några jävligt bra år. 4;an till 7;an. Vi va med varandra as mycket, och va rätt tajta. Iaf fyran till början av sexan. Sen va vi väll bara vanliga vänner, men på sommaren innan vi skulel börja i 8;an..
Jag loggade in på msn, och du skrev hej, men jag loggade ut med en gång för jag skulle sticka. Loggade in typ 1 timme senare och skrev hej till dej, när du plötsligt började hålla på och kaxa och va skit sur, när jag frågade va det va sa du ''Vad fan har du ringt mina föräldrar för och sagt att jag röker?''
Jag fattade ingenting. Varför skulle jag ringa dina föräldrar och säga det haha? Like i care..
Men det är så jävla synd, det va väl någon som sa till dej att det va jag som hade sagt det till dom, och du trodde dom. Du tror på så jävla mycket skit som alla andra säger. Är väl därför du inte har några vänner kvar förutom ''coolingarna'' som är typ mobbade av hela skolan haha. Från en fjortis som kännde alla till typ en emo liknande tjej ingen bryr sej om?
Du har bara dej själv att skylla, gumman. Du behandlade alla som skit och nu får du tillbaks det. Hoppas det känns jävligt bra.
Men saken är den, att jag är besviken på dej. Vi har vart bästa vänner och du trodde på vad någon annan sa om mej, bara sådär.
Visst att vi kan prata nu men vi tycker ju inte direkt om varandra.. det känns konstigt.
Det va en bra tid, det vet jag att du också tycker.
Men jag vill inte ha tillbaks det, vill inte att tiden ska spola tillbaks, för nu har jag insett att den inte betydde ett skit för dej.
Jag vill ha en förklaring till varför du trodde på någon annan, inte på det jag sa.
När jag har fått den förklaringen kan du dra för jag vill inte ha mer med dej att göra.
Kiss&Goodbye.

HEMMA

Hello =) Nu är jag hemma och har precis ätit middag. Förlåt för dålig uppdatering idag men aah.. hade annat att göra :)
Va i västerhaninge och kollade på min killes nya hus haha fast vi va typ ändå bara på hans rum och mysade så såg bara huset lite snabbt..
Imorgon ska jag gå upp typ klockan 5 eller 6, för att vara hos honom tidigt och ringa och väcka honom hahah. Dels för att jävlas och dels för det är kul. Men han blir nog bara glad =)
Så alltså ska jag sova snart.. är faktist trött redan nu och klockan är typ 10 över 7? wtf...

NU ÄR JAG HEMMA

Haha dom ringde mej typ 10 gånger och ba; MEN NÄR KOMMER DUUU?? tyckte typ att jag va seg (A)
Iaf, kom dit och vi kollade på film. Typ sweet november eller nåt? Lite snuttegull film sådär, ite sånt jag gillar =)
Sen åt vi. tänkte göra pizza men vi brände den haha så vi käkade glass istället.. kommer en bild sen på hur mycket glass dom hade hemma =O
Sen kom hennes pappa hem och visade sin nya motorcykel, så fick vi åka lite haha kuuul :D
Sen tittade vi på barnhemmet, psyk film, verkligen äcklig. Vi laga mat åt klollade klart på filmen sen drog jag hem =)

Ben&jerry's, 4 olika sorter från gb, magnum, sen mer gb, vanilg, och 2 sorter från typ nåt märke? Och dom äter inte ens glass hahah

Rosa mjukisar, rosa skor, rosa/vitt linne. Aah jag gillar rosa.

och ett jäte fint 50 cent smycke hahahah ;D

Haha emma sötnooos!


NU DRAR JAG...

Till Emma&Alma, vi hörs när jag kommer hem. Puss på er sötnosar.

JAG BLIR GAAALEN!!

Eftersom min mamma är en hjärndöd hora så får jag inte göra nånting. Ville till en kompis nu och sova där, men eftersom jag har en så ''tråkig attityd'' så fick jag inte.. Så nu måste jag vänta tills mamma och pappa sover så jag kan sticka ut. Fan vad jobbigt det kan bli :S

Undrar vad jag ska göra fram tills att klockan blir 12.. då borde dom nog sova.. hårinpackning och ansiktsmask kanske? jag har ingen aning.. tips?

SHOPPAT

hade inget att göra idag, skulel egentligen träffat en kompis men fick messa han imorse för jag hade massa saker att göra och så skulle jag och mamma åka till skärholmen och kolla bikins och bhar.
Blev inget av det men lite annat mohah !



Äntligen en kjol som jag ha i midjan som inte ramlar ner! Eller aah.. den sitter liksom på höfterna lite också... aja. 199;-



Sheer blonde shcampoo&balsam&hårinpackning.
99;- st, respektive 119;-



Typ ansiktssak. Daglig rengöring och ansiktsmask/daglig rengöring. man akn välja =O
65;- st

.

Sitter och kollar bikinis och bhar på internet nu... den här e så grymt snygg, men inget som skulle passa mej haha. Och tjejen har verkligen fin kropp. Inte för smal, inte för tjock. Nu blir jag avis ;P
 

LÅT <3



Har inte hört den här på jätte länge.. gud!

If I don't need you then why am I crying on my bed?
If I don't need you then why does your name resound in my head?
If you're not for me then why does this distance maim my life?
If you're not for me then why do I dream of you as my wife?

I don't wanna run away but I can't take it, I don't understand
If I'm not made for you then why does my heart tell me that I am
Is there any way that I can stay in your arms?


HEMMA

Nu är jag hemma igen, fast det har jag vart ett tag, men inte orkat sätta mej och skriva haha.
Insåg att min lilla älskling va hemma igen efter att vart borta i hundra år typ?  Så jag drog till henne, och vi typ badade i hennes pool, som btw va 5 grader varmare än det va i luften typ :D Sen så bråkade hon med sin pappa lite sen åkte vi och gick på bio.
ICE AGE 3 HAHA !
Fyfan vad bra den va asså haha :)
Iaf, hade skit kul typ hela dagen. Gud vad jag hade saknat dej bästavän <3.

SOLA..?

JÄVLA *** SOL, KOM TILLBAKS, SLUTA GÖMMA DEJ.

Typ så tycker jag om solen nu =)


KARIN ÄR ALLTID SÅ GLAD!


SMS KONVERSATION

Jag är bara så smidig ibland...

Han- Jag ska typ ut nu och bara gå runt lite. Orkar inte vara hemma..
Jag- Fett skööönt, jag vill också ut!
Han- Gå ut då ?
Jag- Nä, det regnar och är kallt...
Han- Haha okej :P
Jag- Och pinsamt att gå runt själv. Man ser ju ut som ett jävla offer. Utan vänner liksom..
Han- Jag är ute själv nu.. :P
Jag- Men du är väl ett offer..? (A)
Han- Suck..
Jag- Såja lilla offerpojke. Prata med dina osynliga kompisar nu, dom finns, man bara ser dom inte!

GODMORGON...? ELLER KANSKE FÖR SENT FÖR DET NU HAHA

Shuuu!
Sitter cih har skittråkigt, ska till Timmy men han är typ på ikea? Iaf, ska snart dit nu sitter jag bara och har tråkigt.
Ska typ städa rummet sen också..? (A)
Aja, mer bloggning sen. Puss :D

Såhär ser jag ut idag föresten =O Inte fint alls, men alla mina kläder är i tvätten av någon anlednig..? :S
Fast bilden är sen igår typ när jag testa skor och jeans som jag köpte. har inte skorna idag, det regnar ju?

HELLO

Hmm... har blivit lite fundersam. Igår hade jag 8 besökare, hahah rekord 150 typ? Aja, 8 unika, men 30 visningar. Och jag gick inte in på min blogg en ändå gång för jag hade inte tillgång. Är det ett litet antal där ute som verkligen tycker om den eller fick nåns internet ryck? Haha
Iaf, åkte till mormor igår, så därför bloggade jag inte. Försökte mobilbloggning. Men wtf?
Iaf. Hon fyllde 75, min mosteer fyllde nåt, och min andra moster hade fyllt 50 för nån månad sen, men bor i usa så hon va hemma nu, så vi firade alla :)
Och imorse shoppade jag. Dom bor i nyköping så mycket som e slut här i stockholm finns där. Me love <3
Det här köpte jag iaf...

Älskade skor, som jag letar efter överallt men aldriv hittat. INte i min storlek iaf :S Från Din Sko 449;- underbara!!!


Trashade jeans från Gina. 199 ;- REAA :D
Köpte ansiktsvatten också. Men inte så mycket att visa kanske haha ? :P

RSS 2.0