Let's hear your speech out


JÄVLA HÄSTAR

Blev brutalt avkastad av en häst igår med huvudet före i backen och slog i ryggen. Hade världens huvudvärk igår och idag kan jag knappt röra nacken och är svullen på ryggen (dafuq?) så nu kan jag knappt röra mig. Känner mig gammal. Jag hatar hästar ibland alltså..

CAUSE I KNOW BY NOW


RENSAR VÄNLISTAN PÅ FACEBOOK

Jag är på bokstaven E och har hitills tagit bort typ 100 vänner, och jag är ändå inte särskilt noga med att jag ska känna dom jag har kvar hyffsat bra. Jag kommer ha typ 3 vänner kvar sen när jag är klar. Gud -.-

IBLAND ÄGER MIN SKOLA

Jag börjar 2 imorgon och har 2 timmar (som man kommer få gå tidigare ifrån, garanterat) samhällskunskap och sen slutar jag. Nu ska jag duscha och sen ska jag sova bort min huvudvärk. Godnatt

SNEL HAJ <3


GODMORGON!

Har min första lediga lördag på månader typ, ställde in ridningen och att åka till min medryttarhäst för jag hade sån jävla mensvärk men det har börjat släppa nu så tänkte ta en dusch och sen åka in till stan. Ska lämna tillbaka ett par helt underbara skor som tyvärr va brutalt obekväma och sen ska jag köpa något till min fina tjej som fyller 18 år idag. Stor grattis Carrobajs!

(hittade tyvärr ingen smickrande bild på oss)

VÄRLDENS BÄSTA POJKVÄN

För att du alltid finns där och tröstar, för att du alltid förlåter mig när jag flippar på dig helt utan anledning, för att du aldrig ifrågasätter mina konstiga tankar när jag delar dom med dig och framför allt, för att du aldrig släpper taget.

Jag älskar dig, tusen gånger om.

JUST NU; HAR PRECIS UPPTÄCKT NY BRA MUSIKGODNATT

Jag vet inte ens varför jag bloggar ibland. Så jävla onödigt.
Jaja, sitter vid datorn och dricker lättdryck, har precis duschat och bäddat rent i sängen. Satt och snackade med max men han loggade så nu blir det väl sängen för mig, ska dra till stallet imorgon vid 1 tiden typ så måste ändå sova..

Har min pojkväns otroligt snygga tröja på mig. Fin chey på den..
(nej, jag vet inte vad som hände med min arm..)

RSS 2.0