JAG ÄR BÄST !

Solade idag igen, 8 minuter den här gången haha. Nu blir det inge mer förns på måndag eftersom jag åker till gotland (för tredje gången i år, fast inget kan ju slå när jag va där med timmy hah det va bääst!) med klassen.
Btw måndag.. då ska jag färga håret. Boka tid i juli och första tiden dom hade va i september.. fast stället är ju as bra och dom är dom ändå som kan färga mitt jätteblonda hår utan att det blir grönt? haha ´första gången jag färgade så blev det grått/grönt och frisören ba; Men det kommer man inte se när du är ute i solljuset.  Fan heller att jag går dit igen.
Nu sitter jag och väntar på maten.. sen ska jag och mammsen åka och hämta karin sen carro, för vi små feta barn måste ju ABSOLUT ha med godis till gotland ;D me love.. <3 (asså vi ska åka och handla)

Och så va jag så stolt sååå idag. Kom till skolan i tid, hade gjort alla läxor (so matte svenska) och tagit med kläder till idrott. Fy fan vad jag är bra säger jag bara. HAha! (driv)

På solariumet hitta johanna väldigt fnia glasögon som va skydd? Vi hade ju såna där svarta pluppar men hon tyckte om dessa väldigt mycket, och dom va faktist intressanta att kolla på.
Söööta lilla johanna :)

Kommentarer
Postat av: FREJA LINDSKOG - Livet på Lindgården

SVAR: Haha, men inlägget handlade om hurvida hon platsade i OS eller inte ;P Det tar lång tid att platsa i ett OS, så att gå från nybörjare till OS-ekipage tror jag är omöjligt, hur mycket pengar man än har. Och nej, jag är inte avundsjuk, vet att jag rider bättre än så ;)

2009-09-03 @ 18:39:48
URL: http://frejalindskog.webblogg.se/
Postat av: - H*

- NAJ JAG ÄR BÄST!

2009-09-03 @ 22:30:58
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: jemini

haha !

2009-09-04 @ 06:24:24
URL: http://jemini.blogg.se/
Postat av: frida

hahhah :D

2009-09-07 @ 21:39:25
URL: http://itisfrida.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0