VIKTIG INFO

Hej på er allesammans! Välkomna till min bloppis. 
 
Innan jag börjar lägga ut saker är det några saker jag snabbt vill gå igenom och det är följande: 
  • Såvida jag inte skriver "oanvänd" eller förklarar om något är trasigt nånstans (är något trasigt så att det inte går att använda kommer jag inte lägga upp det) så är skicket på kläderna/skorna helt okej. Det mesta är ju såklart begagnat men om jag inte själv skulle kunna köpt plagget av nån annan så hade jag inte lagt upp det.
  • Vi möts upp i Stockholm, om du inte kan och vill ha något skickat står du för frakten och jag kommer inte skicka iväg något innan jag har pengar på kontot, sjukt trist med idioter som ska luras. 
  • Onödiga muppkommentarer från bittra människor kan skippas helt. Det är en bloppis, om man ser min fot typ i kanten på en bild behöver jag ingen påpekelse om att min fot ser ut som en hjärndöd fjortis eller liknande.
Så det va det! Kommer börja lägga upp saker från och med idag! Har du nån fråga om ett plagg eller vill ha fler bilder på hur det sitter på eller liknande är det bara att skriva en kommentar så fixar jag det så snabbt som möjligt. Lägger ut priser men alla bud (även skambud) är välkomna. Ha det bra, hoppas du hittar något fint! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0